Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Με αποδοκιμασίες οι δηλώσεις Βενιζέλου έξω από το εκλογικό κέντρο

       venizelos                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα έξω από το εκλογικό τμήμα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης όπου ψήφισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Η μέρα σήμερα είναι αφιερωμένη στις τοπικές κοινωνίες, οι πολίτες εκλέγουν τους καλύτερους δημάρχους και τους καλύτερους περιφερειάρχες», δήλωσε.     
Μικρής κλίμακας ένταση δημιουργήθηκε έξω από... το 2ο εκλογικό Τμήμα, στο 8ο δημοτικό σχολείο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Ευάγγελος Βενιζέλος λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής.
Διαδηλωτές που βρίσκονταν έξω από το εκλογικό κέντρο, τον αποδοκίμασαν φωνάζοντας συνθήματα την ώρα που ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έκανε δηλώσεις.
«Η μέρα σήμερα είναι αφιερωμένη στις τοπικές κοινωνίες, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι πολίτες εκλέγουν τους καλύτερους δημάρχους και τους καλύτερους περιφερειάρχες», είπε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
«Ελπίζω η επιλογή αυτής και της επόμενης Κυριακής να είναι προς την ανάπτυξη, την απασχόληση και τις καλύτερες υπηρεσίες για τον δημότη», ανέφερε.
Τον κ. Βενιζέλο υποδέχθηκαν ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας του ΠΑΣΟΚ Χρόνης Μακρίδης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Χρήστος Παπαστεργίου και στελέχη του κόμματος.

efsyn.gr                                                                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια: