Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Το τρακ του (διευθυντή) Δημήτρη Μητρόπουλου

Βγήκε σε Στάη, Τρέμη και πιθανόν σε όλα τα κανάλια δίνοντας και τη γραμμή: «Νίκη (του ΣΥΡΙΖΑ) χωρίς ανατροπή


Και επίσημα διευθυντής της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ ο Δημήτρης Μητρόπουλος, τουλάχιστον τηλεοπτικά και βάσει της παρουσιάσης της Ελλης Στάη που τον προλόγισε στον Alpha με την ιδιότητα αυτή.
«Καλορίζικος και καλή δύναμη κύριε Μητρόπουλε» είπε η Στάη κι ο γραβατωμένος «Δημητράκης» των Νέων γεμάτος συστολή απάντησε: «Ευχαριστώ πολύ κυρία Στάη».
Τα πολιτικά συμπεράσματα του... Μητρόπουλου για τα εκλογικά αποτελέσματα ήταν λίγο-πολύ γνωστά, δεν εντυπωσίασαν κανέναν και έμοιαζαν, όπως είπε κάποιος κακεντρεχής, με εκείνα ενός μαθητευόμενου πολιτικού συντάκτη.
Ισως να έφταιγε το τρακ.
Παρ΄ όλα αυτά όμως ο νέος διευθυντής των Νέων κατάφερε να εξοργίσει τον Παπαδημούλη, καθώς αναφέρθηκε στο τι θα πρέπει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα. «Δεν θα μας πείτε εσείς κύριε..
Μητρόπουλε ούτε η εφημερίδα σας τι θα κάνουμε. Ξέρουμε πολύ καλά και τα δημοσιεύματα και την προσπάθεια επηρεασμού της κοινής γνώμης» άρχισε να τα «χώνει» ο Παπαδημούλης και η Στάη έσπευσε να κλείσει τη σύνδεση με την Μιχαλακοπούλου...
Λίγο αργότερα ο Δ. Μητρόπουλος υπό τη νέα του ιδιότητα ως «Διευθυντής εφημερίδας Τα ΝΕΑ» εμφανίστηκε και στην Τρέμη, στο ομόσταβλο Mega, επαναλαμβάνοντας το μότο «νίκη χωρίς ανατροπή» κλπ κλπ.

ΥΓ1 Το συγκρότημα ευκαιρίας (των εκλογών) δοθείσης αποφάσισε να προμοτάρει τη γραμμή του αλλά και το νέο στέλεχός του παρουσιάζοντας το στα κανάλια.

Υ.Γ2 Aναμένουμε να δούμε την «ταυτότητα» της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, αν από αύριο Δευτέρα θα έχει αλλάξει, πως θα έχει διαμορφωθεί και ποιους θα περιλαμβάνει

Δεν υπάρχουν σχόλια: