Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Όπου εμφανίζεται κάμερα, να σου και ο Τατσόπουλος!

opoy-emfanizetai-kamera-na-soy-kai-o-tatsopoylos
Μαϊντανός πρώτης τάξεως ο Πέτρος Τατσόπουλος. Όπου κάμερα να σου και ο κατά τα άλλα συμπαθής βουλευτής – συγγραφέας – δημοσιολόγος κλπ, για να καταθέσει στους τηλεθεατές και τους παριστάμενους την αποψάρα του.
Από τη στιγμή που... ανεξαρτητοποιήθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ , πέραν της συχνής αλλαγής στα κόμματα που υποστήριζε – στην αρχή ήταν οι «58» (ή Ελιά), μετά το «Ποτάμι» - πήρε σβάρνα τα κανάλια και κάθε είδους εκπομπή μπορεί να φανταστεί ο κοινός νους.
Το κακό παράγινε κατά την προεκλογική περίοδο και αμέσως μετά τις διπλές κάλπες των τελευταίων εβδομάδων αφού τον βλέπουμε πλέον... κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα!
Ακόμη ένα χαρακτηριστικό που του κύριου Πέτρου είναι πως έχει άποψη επί παντός επιστητού: Για την Αριστερά, την κεντροαριστερά, ακόμη και για τη... Δεξιά, παρότι δεν έχει περάσει ποτέ του από τον τελευταίο πολιτικό χώρο.
Και με την ιδιότητα του σχολιαστή – βουλευτή βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ για να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Σεβαστή η άποψη του κ. Τατσόπουλου, αλλά ως τι σχολιάζει; Ποιον εκπροσωπεί, και κυρίως: Ποια η βαρύτητα της άποψής του;
Όπως έλεγε και o Λάρι Φλιντ, εκδότης ενός τολμηρού περιοδικού στις ΗΠΑ: «Οι απόψεις είναι σαν τις κ@@@@@@@@@@ς... Όλοι έχουν από μία«»! Το εάν είναι σοβαρές ή όχι, είναι θέμα το δέκτη τους να το κρίνει...
ΠΑΝ.ΒΕΛ.


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/357233/opoy-emfanizetai-kamera-na-soy-kai-o-tatsopoylos#ixzz33BN0uE81

Δεν υπάρχουν σχόλια: