Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Τι άλλο εκτός από συγχαρητήρια είπε η Τρέμη στην τηλεφωνική επικοινωνία της με τον Χατζηνικολάου

Τρέμη - Χατζηνικολάου
Με μια απρόσμενη κίνηση που δεν συνηθίζεται ή πιο σωστά δεν υπάρχει προηγούμενο στην εγχώρια τηλεοπτική ιστορία, η Όλγα Τρέμη τηλεφώνησε σήμερα το πρωί στον Νίκο Χατζηνικολάου προκειμένου να τον συγχαρεί για την χθεσινή καθαρή και με διαφορά νίκη του STAR στην παρουσίαση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Η Όλγα Τρέμη με αυτή την κίνηση καθιστά τον εαυτόν της μειοψηφία – αν όχι ...εξαίρεση, στον δημοσιογραφικό κλάδο που κανείς δεν έχει καλό λόγο για τον συνάδελφό του… Έτσι, η Όλγα Τρέμη εκτός από το fair play, έδειξε και έναν χαρακτήρα που σπανίζει στον ελληνικό τηλεοπτικό πλανήτη!
Όπως διαβάζουμε στο «Enikos» η δημοσιογράφος κάλεσε στο τηλέφωνο τον Νίκο Χατζηνικολάου και του είπε, «Νίκο συγχαρητήρια». Ο εκδότης λέγεται ότι εκτίμησε την κίνηση της δημοσιογράφου και σχολίασε στους στενούς συνεργάτες του: «Είναι μια πραγματική κυρία και εξαιρετική συνάδελφος».
Ωστόσο, από το ρεπορτάζ μάθαμε ότι η Όλγα Τρέμη στη σύντομη συνομιλία της με τον Νίκο Χατζηνικολάου, επιπλέον του είπε ότι διαφωνεί με την επιλογή του να φιλοξενήσει τον Ηλία Κασιδιάρη και να του κάνει συνέντευξη κατά τη διάρκεια του εκλογικού μαραθωνίου.enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: