Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Πρόβλημα για το MEGA ο Πρετεντέρης

Γιάννης ΠρετεντέρηςΠρόθεση από του χρόνου να περιοριστεί στην εκπομπή του
Δεν είναι ότι αμφισβήτησε την δημοσκόπηση του ΒΗΜΑΤΟΣ, δηλαδή του οργανισμού που δουλεύει, δεν είναι ότι οι δημοσκοπήσεις που παρουσίαζε στην «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» έπεσαν έξω… Περισσότερο από όλα είναι η προσωπική απώλεια του δημοσιογραφικού μέτρου που σε πολλές περιπτώσεις παρασέρνει μαζί του το ...δελτίο ειδήσεων και ολόκληρο το MEGA!
Ο Γιάννης Πρετεντέρης την Κυριακή καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης των αποτελεσμάτων «έβγαινε» στο γυαλί σαν βρεγμένη γάτα, με μόνιμα κατεβασμένα τα μούτρα… Το κάζο που έπαθε με τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική και τον Δήμο της Αθήνας, αλλά και την επίθεση που δέχθηκε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκο Βούτση, τον ανάγκασε να απολογηθεί και να φαίνεται ότι μαζί του απολογείται και ένα ολόκληρο κανάλι! Πρόβλημα που όμως «βοήθησε» πολλούς στον σταθμό για να συνειδητοποιήσουν και να επιμερίσουν τις ευθύνες… που δεν ήθελαν να δουν στο παρελθόν. Με άλλα λόγια, όλο και περισσότεροι στο μεγάλο κανάλι μιλούν ανοιχτά πλέον για τις μεγάλες ευθύνες που έχει ο Γιάννης Πρετεντέρης σχετικά με την απώλεια της πρώτης θέσης του δελτίου ειδήσεων… Αλλά και για τις αρνητικές γνώμες του τηλεοπτικού κοινού που καταγράφονται στις κρυφές δημοσκοπήσεις του σταθμού.
Σε τελείως διαφορετικό κλίμα ο δημοσιογράφος επιμένει στο χαβά του! Εχθές το βράδυ επιχείρησε μέσω της εκπομπής του να αποδείξει ότι οι δημοσκοπήσεις που είχε παρουσιάσει όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν καταγράψει τις τάσεις… Η προσπάθεια κρίνεται μάλλον ανεπιτυχής, αφού βασίστηκε σε μια δημοσκόπηση της περασμένης Παρασκευής (της GPO) που δεν παρουσίασε ποτέ και όπως αποκάλυψε μοιράστηκε μόνο με τον διευθυντή του! Να όμως ένας λόγος (από τους πολλούς) που ο Γιάννης Πρετεντέρης στις κρυφές έρευνες του σταθμού φέρεται να έχει τις περισσότερες αρνητικές γνώμες ανάμεσα στους τρεις (Όλγα Τρέμη και Παύλο Τσίμα).
Συμπέρασμα (από το ρεπορτάζ): ο Γιάννης Πρετεντέρης όπως αναφέρεται και σε προχθεσινή ανάρτηση, αποτελεί πρόβλημα για το MEGA και το ομολογούν όλοι, χωρίς να το κρύβουν όπως έκαναν στο παρελθόν. Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος του χρόνου θα αλλάξει ριζικά το δελτίο… Λέγεται ότι θα προχωρήσει στη δημιουργία ενός άλλου μοντέλου, με τελείως διαφορετική φιλοσοφία από τη σημερινή… Ακούγεται ότι πρόθεση είναι η κατάργηση των «παραθύρων» και ως εκ τούτου δύσκολα θα βρεθεί θέση για τον Γιάννη Πρετεντέρη… Μοιραία ο δημοσιογράφος θα περιοριστεί στην εβδομαδιαία εκπομπή του, για να «μαζευτεί» και η ζημιά που έχει προκαλέσει στο δελτίο ειδήσεων του μεγάλου καναλιού.
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: