Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Αυτό είναι success story!



Σαράφογλου - Ντορέττα Παπαδημητρίου - Καραβάτου

Ουάου! Και μετά λέμε για τη μεγάλη αντικατάσταση αν γίνει και τη σούπερ μετακίνηση! Ο λόγος για τη Μαρία Σαράφογλου που βλέπει την πλάτη τής Μπιζόγλη όταν κάθεται στην καρέκλα τής ανκοργούμαν, για τα καλά! Δείτε ...
νούμερα τελευταία, που αναμετρώνται και θα κάνετε understood! Πόσο λίγη φαίνεται και είναι στις επιδόσεις, η δήθεν ριγμένη ρεπόρτερ της ξεχασμένης ΔΗΜΑΡ!

Ελλάς το μεγαλείο σου
Όση σχέση έχει ένας πιγκουίνος με την καμηλοπάρδαλη, άλλη τόση έχουν οι καναλάρχες με τον όρο ανανέωση! Jesus Christ δεν υπάρχει αυτό το TV – country μας! Μα να σουτάρουν (και ορθώς) στον Alpha την Ναταλία Γερμανού από το πρωινάδικο, για να φέρουν πίσω… την Καραβάτου; Για όνομα οι επιλογές τους! Αν δεν κολυμπήσουν οι ιθύνοντες στη λιμνούλα του «μία από τα ίδια», θα πνιγούνε!

Συνταγή επιτυχίας
Βρε δεν πα να μην βλέπεται η ελληνική television, τούτοι δεν έχουν σκοπό να αλλάξουν το nothing! Εκεί θα περιφέρονται όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι με τις γεροντίστικες αντιλήψεις τους. Καμία αλλαγή, κανένα όραμα! Μόνο κλίκες, κατινιές και κολλητηλίκια. Το τρίπτυχο της greek επιτυχίας μας!

Υ.Γ. Τουλάχιστον γλιτώσαμε από τις απανωτές συνεντεύξεις του husband Κρατερού Κατσούλη που μας είχε γκώσει (sic) να καταγγέλλει όπου σταθεί και όπου βρεθεί την κακή μεταχείριση τής wife του όταν την έδιωξαν! Μπορεί να μην παιζόταν ο τύπος, αλλά το έφερε το αποτέλεσμα!

Άνθρακας ο θησαυρός
Να’ ναι καλά το Mega που καλοκαιριάτικα έχει μπουμπουνίσει το «Justified» και μπαίνει λίγη ομορφιά στην plasma μας. Τόσο φιγουρίνις ο πρωταγωνιστής, που κολλάς αυτόματα! Διότι κατά τα άλλα, για ξένη σειρά, σαχλαμαρίτσα είναι guys ε; Κρίμα την τόση διαφήμιση!

Congratulations
Ενώ, τα εύγε μας στον Σκάι. Διότι έχει το «Californication» και το «Dexter» και όταν τα πετυχαίνουμε, που το κυνηγάμε δηλαδή, έχουμε TV – γλέντι! Αυτές οι σειρές μάλιστα!

Δεν υπάρχει!
Α, και μιας και η κουβέντα έφερε το channel του Φαλήρου. Βρε guys μας, εντελώς σουρεάλ το concept της νέας εκπομπής που ανακοίνωσαν! Δώσανε εκπομπή στην συμπαθέστατη κατά τα άλλα, Ντορέττα Παπαδημητρίου, για την «πρόληψη και αποφυγή παιδικών ατυχημάτων» λέει… που η τύπισσα μπουμπούναγε στις συνεντεύξεις της, ότι της έπεσε το παιδί από το μπαλκόνι!… Ντόιν! Χωρίς λόγια!

Ντροπή πια
Νισάφι και με τα τούρκικα, μας έχουν κουδουνίσει τον εγκέφαλο και μας έχουν μαγαρίσει την οθόνη! Ακόμα και σε ζάπινγκ όταν πέσεις είναι αρκετό το ψυχοφθόρο τού ακούσματος!

Μπλιάξ
Αλλά χάλι μαύρο επίσης, να κάνεις watch στον Ant1 επαναλήψεις τα βράδια των τάλεντ σόου του, X- Factor κτλ όπως και Θέμο. Βγαίνει με τους τόνους όλη η μπίχλα της εγχώριας σόου μπιζ, τρομάρα της!

Αμπάχα μπούχα και εις το επανιδείν! Και το volume για το songάκι!
(θα ξαναχτυπήσουμε!)enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: