Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Το beach bar του Μαλέλη, τα παζάρια του Λιάγκα με το Mega και ο θυμωμένος Σταύρος Θεοδωράκης


Ποιοι πρώην υπάλληλοι της ΕΡΤ εξέθεσαν τον Σαμαρά



Συνάντηση με το αφεντικό του ΣΚΑΙ, Γιάννη Αλαφούζο πραγματοποίησε ο Σταμάτης Μαλέλης την περασμένη εβδομάδα και αμέσως μετά ταξίδεψε για την Άνδρο. Τη συζήτηση των δυο ανδρών μονοπώλησαν οι...
τηλεοπτικές εξελίξεις με κυρίαρχο θέμα, το ενδεχόμενο συνεργασίας του πρώην διευθυντή ειδήσεων του STAR με το κανάλι του Φαλήρου!

Ανεξάρτητα όμως από την έκβαση της συζήτησης – μαθαίνουμε ότι, ο Σταμάτης Μαλέλης αποφάσισε να δοκιμαστεί και στις επιχειρήσεις! Η επένδυση αφορά τη δημιουργία ενός beach bar στην αγαπημένη του Άνδρο και συγκεκριμένα στο σημαντικότερο τουριστικό θέρετρο του νησιού, το Μπατσί που απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από τη Χώρα. Στόχος του, να είναι έτοιμο του χρόνου το καλοκαίρι.

Στις προτεραιότητες του Πέτρου Μπούτου που επέστρεψε στο γραφείο του στο MEGA την περασμένη Τετάρτη μετά από ένα long weekend, είναι η συνάντηση με το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά. Το ραντεβού αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας, όταν επιστρέψει και το ζευγάρι από τις εξορμήσεις του στο Ιόνιο.

Με δεδομένο όμως ότι θα συνεχίσουν και του χρόνου στην πρωινή ζώνη του καναλιού, η συζήτηση των δυο πλευρών μοιραία θα περιοριστεί στο οικονομικό σκέλος της συνεργασίας τους. Είναι λογικό το ζευγάρι των παρουσιαστών να επικαλεστεί την επιτυχία του, προκειμένου να αποσπάσει – τουλάχιστον, τη δέσμευση της διοίκησης να μην υποστεί νέα μείωση στις αποδοχές του! Επίσης, ο Γιώργος Λιάγκας δεν αποκλείεται να επιδιώξει στην περίπτωση που του ανατεθεί η παρουσίαση βραδινής εκπομπής, να μην την κάνει με τα ίδια χρήματα!

«Γκαζωμένος» με το MEGA όμως φέρεται και ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο δημοσιογράφος είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει μέχρι τέλους την αλλαγή της ώρας προβολής των «Πρωταγωνιστών». Με το επιχείρημα ότι η εκπομπή του είναι πρώτη σε τηλεθέαση και αρκετά πάνω από το μέσο όρο του καναλιού, θα επιδιώξει να πείσει τον Ηλία Τσίγκα για το δίκαιο του αιτήματός του.

Ο πρώην υπάλληλος της ΕΡΤ από την εποχή της ΥΕΝΕΔ ακόμη, οπερατέρ ΓΔ και ο έτερος υπάλληλος, γνωστός σκηνοθέτης ΒΒ, είναι οι υπεύθυνοι για το βίντεο με τα σαρδάμ του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά που είδε το πανελλήνιο! Η νέα ψηφιακή κάμερα που κλήθηκαν να χειριστούν για πρώτη φορά, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τις συμβατικές που φέρουν κασέτα, ήταν η αιτία να «προδοθούν» αμφότεροι! Μαζί τους όμως και οι τηλεοπτικοί σταθμοί που πρόβαλαν ένα υλικό χωρίς νωρίτερα να το έχουν τσεκάρει!


Του Νίκου Νικητέα από τη στήλη «Media windows»

enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: