Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Μερικές απορίες

malelis 

@ Μερικές απορίες μόνο μετά το «τελεσίγραφο» Καψή προς τους εργαζομένους στην ΕΡΤ: μετά το πέρας του 48ωρου και εφ’ όσον η… προειδοποίηση αφορά τον αριθμό των υπαλλήλων που σκοπεύει να προσλάβει, πώς σκοπεύει να κινηθεί; Υπάρχει κυβερνητικό σχέδιο; Και άντε και...
εκκενώνεται το κτήριο, πώς θα ξαναθέσει τον «γίγαντα» σε «κανονική» λειτουργία – καθότι υπάρχουν και κάποια τεχνικά ζητηματάκια. Γελάει ο κόσμος.
@ Επίσης, ο κόσμος γελάει με τους «αλληλέγγυους». Θα ξαναγραφτεί κι ας πονεί: είναι εύκολο να συμπαρίστασαι, όταν θεωρείς τον άλλο καμένο χαρτί. Και να ΄χεις το βιογραφικό έτοιμο για αποστολή. Αλλά έτσι, είναι. Η κρίση μας φέρνει πιο κοντά. Στις παρόλες.
@ «Μην ανησυχείς. Εσύ θα είσαι και του χρόνου μαζί μας», είπε τις προάλλες ο Σταμάτης Μαλέλης στην Ελεωνόρα Μελέτη που προφανώς θα ανησύχησε. Και σήμερα προέκυψε η σχετική ανακοίνωση του Star  περί τέλους της συνεργασίας και τα λοιπά και τα λοιπά. Δεν είναι να μιλάς την σήμερον. Και κυρίως δεν είναι να χρησιμοποιείς αντωνυμίες. Κτητικές, προσωπικές, αυτοπαθείς, γενικώς.
@ Ο οποίος Σταμάτης Μαλέλης κατευθύνεται προς τον ΣΚΑΪ. Στο ραδιόφωνο του οποίου – απ’ ό,τι λένε οι ψίθυροι – επιστρέφει η μουσική (;). Πόσο χαριτωμένη σύμπτωση.
@ Στο μεταξύ, είναι να κλαις και να γελάς μαζί. Γράφονται διάφορα εδώ κι εκεί, όπως ότι “επιστρέφει η μυθοπλασία στο τάδε κανάλι”, “ζήτω οι ελληνικές σειρές που ξανανθίζουν” και άλλα τέτοια παραμυθένια. Εκείνο που τεχνηέντως παραλείπεται να αναφερθεί – για ευνόητους λόγους – είναι ότι όσα σίριαλ εγκρίνονται αυτή την περίοδο, ειδικά από κανάλια που είχαν για καιρό ξεχάσει το «σπορ» και είχαν με ραχατιλίκι αράξει πάνω στα τούρκικα σαπούνια είναι ότι οι συντελεστές των σίριαλ κάνουν και σαφάρι για χορηγούς. Πώς έγινε μόδα τα τελευταία χρόνια, ο εκπομπάρχης να αναζητά τον χορηγό του για να βγάλει πρόγραμμα; Το αυτό.mediablog

Δεν υπάρχουν σχόλια: