Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Κληρώνουν αυτή την εβδομάδα οι σχολιαστές για το δελτίο ειδήσεων του STAR


Από την Κάτια Μακρή και τον Σταύρο Λυγερό, στον «ανεπιθύμητο» Κούλογλου, τον «άνευρο» Ράπτη και τον «αμφισβητούμενο» Δελλατόλα

Σε αναζήτηση σχολιαστών για το νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων βρίσκονται στο STAR και τα ονόματα των δημοσιογράφων πέφτουν βροχή στις συσκέψεις της διοίκησης. Πάντως αυτή την εβδομάδα αναμένεται να βγει…
καπνός, τουλάχιστον για τους έναν ή δύο βασικούς σχολιαστές, που θα εμφανίζονται καθημερινά στα «παράθυρα», μαζί με την παρουσιάστρια του δελτίου Μάρα Ζαχαρέα.

Τα ονόματα που μέχρι τώρα έχουν πέσει στο τραπέζι δεν φαίνεται να έχουν ενθουσιάσει τους υπεύθυνους του καναλιού, οι οποίοι συνεχίζουν την αναζήτηση μέσα πλέον από μια περιορισμένη λίστα υποψηφίων, αφού τα κριτήρια είναι ιδιαιτέρως αυστηρά και ως εκ τούτου οι απαιτήσεις υψηλές. Έτσι, με το βλέμμα στραμμένο στο δελτίο ειδήσεων του Mega που ομολογουμένως έχει «χτίσει» μια δυνατή ομάδα σχολιαστών γύρω από την Όλγα Τρέμη, αναζητούνται αναλόγων προσόντων δημοσιογράφοι που θα «εκφράζουν» τρόπον τινά τις απόψεις της κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του ΠΑΣΟΚ με την ευρύτερη έννοια της κεντροαριστεράς. Απόψεις οι οποίες θα διαπνέονται από το άγονο σχήμα, μνημόνιο – αντιμνημόνιο που αναμφισβήτητα απηχεί μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

Επί της ουσίας όμως και της ονοματολογίας, μέχρι αυτή τη στιγμή – λέγεται, ότι η κρούση στον δημοσιογράφο, Σταύρο Λυγερό δεν απέδωσε καρπούς, ενώ οι συζητήσεις με την δημοσιογράφο Κάτια Μακρή οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο. Μάλιστα όπως αναφέρει ο Γιάννης Κουρτάκης στο τελευταίο φύλλο των «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ» του Σαββάτου, οι οικονομικές απαιτήσεις της δημοσιογράφου, δεν έγιναν αποδεκτές από τη διοίκηση του καναλιού, οι οποίες – σύμφωνα πάντα με τον εκδότη της εφημερίδας, άγγιζαν τις 4.000 ευρώ. Παράλληλα, μαθαίνουμε ότι για ρόλο σχολιαστή προτάθηκε και ο πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Στέλιος Κούλογλου, αλλά έπεσε επάνω στο βέτο μελών της διοίκησης. Την ίδια ώρα ως υποψήφιοι φέρονται, οι δημοσιογράφοι Χρήστος Ράπτης που δεν έχει όμως την εμπειρία, αλλά και το ανάλογο «νεύρο» και ρυθμό που απαιτεί ένα δελτίο ειδήσεων, καθώς επίσης και ο δημοσιογράφος, Αντώνης Δελλατόλας που έχει την εμπειρία, αλλά όχι και την θετική απήχηση στο κεντρο-αριστερό κοινό.

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: