Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Ψυχάρη – Καμμένου



Συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Σταύρο Ψυχάρη και τον Πάνο Καμμένο. Με νέο της δημοσίευμα η εφημερίδα «Τα Νέα», όπου καταγράφει τη διαδρομή του σκάφους «Iliatoras of London» της οικογένειας Καμμένου, το οποίο έως πρόσφατα ανήκε σε...
offshore (υπεράκτια) σε φορολογικούς παραδείσους ανά τον κόσμο. Τι απαντά ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΕΛ...


Όπως γράφει η εφημερίδα υπήρξε συντονισμένη προσπάθεια να αποκρυβεί ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του σκάφους όχι μόνο για πολιτικούς, αλλά και για φορολογικούς λόγους. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, προκύπτει τεκμήριο για το 18μετρο σκάφος που δηλώθηκε για πρώτη φορά το 2010.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι σε επίσημη έκθεση εταιρείας εκτιμητών που κλήθηκε το 2007 να αποτιμήσει το σκάφος, για πρώτη φορά καταγράφεται ως ιδιοκτήτης ο Π. Καμμένος, ενώ ένα χρόνο αργότερα εξοφλείται από την υπεράκτια εταιρεία που φερόταν ως ιδιοκτήτης δάνειο. Μάλιστα η ιδιοκτήτρια εταιρεία είχε ως διευθυντές τέσσερα πρόσωπα που διαχειρίζονται 10.000 offshore, τουλάχιστον στα χαρτιά.

«Δεν στηρίζω το γιο σου για δήμαρχο»

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ. Καμμένου, ο οποίος απάντησε μέσω twitter στον κ. Ψυχάρη «Σταύρο Ψυχάρη, όπως είπα στην διαμεσολαβητή σου : ούτε αποσύρω τις αγωγές εναντίον σου ούτε στηρίζω με αντάλλαγμα τον γιό σου για Δήμαρχο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: