Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Β. Θωμόπουλος: διευθυντής ειδήσεων νάναι κι όπου νάναι


Σε λίγες ημέρες και πριν από τις 15 Αυγούστου το «μόρφωμα» της Δημόσιας Τηλεόρασης (ΔΤ) θα εκπέμπει λέει... κανονικό πρόγραμμα, με ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές.
Μάλιστα θα δέχεται επίσης και διαφημίσεις πριν από το τέλος Αυγούστου, αφού στις 21 του μηνός αρχίζει το...
Champions League και η ΔΤ θα μεταδώσει τους αγώνες και δεν πρόκειται να παραχωρήσει σε κανέναν τα δικαιώματά της, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.
Διευθυντής ειδήσεων του μορφώματος της ΔΤ θα είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Βασίλης Θωμόπουλος, ο οποίος είχε την ίδια θέση πριν πέσει το «μαύρο» στην ΕΡΤ και μάλιστα ήταν στο control room όταν ο Κεδίκογλου έκανε την άθλια.. ανακοίνωση για το λουκέτο.

Υ.Γ. Μα τόσο πολύ το έχει ανάγκη ο B. Θωμόπουλος να είναι διευθυντής ειδήσεων σε κάποιο κανάλι; Ακομη κι αν αυτό είναι η ΔΤ; Αφού είναι τόσο καλός -όπως λένε- γιατί δεν του γίνεται πρόταση από κάποιο ιδιωτικό κανάλι; Το πρόβλημα βέβαια είναι πως χάλασε (επί Real) τις πολύ καλές σχέσεις που είχε με τον Ν. Χατζηνικολάου. Μάλιστα κάποτε ήταν το δεξί του χέρι και του έκανε όλα τα θελήματα στο Mega παρά τις ιδεολογικές διαφορές που τους χώριζαν.

zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια: