Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Υπό την επιτήρηση του Σταμάτη ο Καψής όταν δεν δίνει συνεντεύξεις

Καψής - Σαράφογλου - Τζίμα

Ο Θ. Πασχάλης στο STAR και η ζήλια της Σαράφογλου για τη Τζίμα

Ο αριστερός της ΕΡΤ που έχει φεσώσει το Κολλέγιο
Του Νίκου Νικητέα από τη στήλη «Media windows»
Υπό αυστηρή επιτήρηση φέρεται να τελεί ο υφυπουργός τηλεόρασης Παντελής Καψής, αφού στη μοναδική δραστηριότητα που δεν συνοδεύεται είναι όταν επιδίδεται στο αγαπημένο του σπορ τις συνεντεύξεις! Πριν όμως αναφερθούμε στα ρεκόρ του και το παρατσούκλι που απέκτησε εξαιτίας της συνήθειας του… Να σημειώσουμε ότι...
στην κυβέρνηση δεν έχουν αποφασίσει ακόμη, αν πρέπει να τον αντιμετωπίζουν ως πρόβλημα ή ως ειδική περίπτωση.
Πάντως τον άχαρο ρόλο της εποπτείας έχει αναλάβει ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε σκιά του! Είναι παντού δίπλα του! Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι όλο αυτό το διάστημα διαπραγματευόταν για την ΕΡΤ χωρίς να έχει ορίσει – ως όφειλε, νομικό σύμβουλο! Βλέπετε τα βρήκε όλα έτοιμα, τόσο το σχέδιο για τη μεταβατική ραδιοτηλεόραση όσο και το πλαίσιο για τον νέο φορέα, και θα έκρινε ότι δεν χρειάζεται νομική υποστήριξη. Συνέχισε λοιπόν να δίνει συνεντεύξεις!
Ο ρυθμός (των συνεντεύξεων) όμως, δεν μειώθηκε ούτε όταν ορίστηκε δικηγόρος για να τον πλαισιώνει, η οποία ειρήσθω εν παρόδω, συνδέεται με ισχυρούς δεσμούς αίματος με έτερο μέλος της κυβέρνησης! Επάξια λοιπόν κέρδισε τον τίτλο του «Mr interview» και βαδίζει ολοταχώς για την κατάκτηση μιας θέσης στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες! Άλλωστε μόνο την Τετάρτη, ημέρα πρεμιέρας για την «Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση» πρόλαβε να μιλήσει σε έξι Μέσα!
Την ίδια ώρα στο STAR ετοιμάζονται πυρετωδώς για το νέο δελτίο ειδήσεων του καναλιού, σχεδιάζοντας τα νέα σήματα, αλλά και το νέο σκηνικό, ενώ παράλληλα φροντίζουν για την ενίσχυση του ειδησεογραφικού μηχανισμού. Έτσι μετά τη συμφωνία με Μακρή και Λυγερό, απέκτησαν και τον Θάνο Πασχάλη που αποχώρησε πέρυσι από το MEGA. Ο δημοσιογράφος θα αναλάβει το υπουργείο Εσωτερικών και το ΣΔΟΕ.
Απέναντι… πάλι,  δεν πρόλαβε να ανακοινωθεί η τοποθέτηση της Ράνιας Τζίμα στο καλοκαιρινό πρωινό του MEGA και η Μαρία Σαράφογλου βρήκε ευκαιρία να ζηλέψει και να διαμαρτυρηθεί! Μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση μειώθηκαν κατακόρυφα οι εμφανίσεις της, με αποτέλεσμα να αισθάνεται ριγμένη και να ζητάει αντίστοιχα μια θέση στον (τηλεοπτικό) ήλιο! Ας είναι και του κεντρικού δελτίου ειδήσεων!
Και να κλείσουμε με ένα κουίζ: Ποιος αριστερός δημοσιογράφος (της πρώην ΕΡΤ) με τρία παιδιά στο Κολλέγιο Αθηνών και απλήρωτα δίδακτρα, όταν πιέζεται να πληρώσει, εκβιάζει επικαλούμενος την ιδιότητά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: