Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Χαμός στα social media έπειτα από την προκλητική δήλωση Μιχαλολιάκου περί «χιμπατζήδων»


 «Φωτιά» πήρε το twitter και άλλα social media μετά το νέο ρατσιστικό παραλήρημα του Νίκου Μιχαλολιάκου προς τον νεαρό μπασκετμπολίστα Γιάννη Αντετοκούμπο, τον οποίο παρομοίασε με «χιμπατζή με σημαία».
Oι ...
χρήστες του twitter, με δεκάδες καυστικά σχόλια, «περιποιήθηκαν» τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής για το νέο ρατσιστικό ξέσπασμα του σε βάρος του νεαρού μπασκετμπολίστα, ενώ πολλοί άλλοι επισύναψαν φωτογραφίες των μελών της Χρυσής Αυγής σε στιγμές «έντασης» επιστρέφοντας τους χαρακτηρισμούς περί «χιμπατζήδων» στον Νίκο Μιχαλολιάκο, αναφέρουν τα Νέα.

Διαβάστε μερικά καυστικά tweets:

«Για να βλέπει ο Μιχαλολιάκος τον Αντετοκούνμπο σαν "χιμπαντζή με σημαία" λογικά στο σπίτι του δεν έχει καθρέφτες ή σημαία. Ή και τα δύο».

«"Αν δώσεις σε έναν χιμπαντζή σημαία θα γίνει Ελληνας;". Ελα ντε. Να μερικοί τέτοιοι», τουιτάρει ένας χρήστης των social media και από κάτω επισυνάπτει και τη σχετική φωτογραφία. Δείχνει χρυσαυγίτες με ελληνικές σημαίες σε εκδήλωση, ενώ διακρίνεται και ο Νίκος Μιχαλολιάκος ανάμεσα στους συγκεντρωμένους.

«"Και στον ζωολογικό κήπο αν δώσετε σε χιμπαντζή μια μπανάνα ή μια σημαία θα τη σηκώσει". Προφανώς μιλάει για τους ουγκανούς του ο Μιχαλολιάκος»

Ενας άλλος χρήστης σχολιάζει στο twitter πως θα ήθελε να ζήσει όλη του τη ζωή «χιμπαντζής» σαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο παρά, έστω ένα λεπτό, «άνθρωπος» σαν τον Μιχαλολιάκο. Στο ίδιο

«Εδώ βλέπετε πως ο χιμπαντζής, είτε του δώσεις σημαία είτε μπανάνα, την ίδια κίνηση θα κάνει. Θα σηκώσει το χέρι». Το tweet συνοδεύεται από ένα σκίτσο. Δείχνει δεξιά έναν χιμπαντζή που σηκώνει το χέρι ψηλά να πιάσει μία μπανάνα. Αριστερά είναι ένας άνθρωπος με σωματότυπο χιμπαντζή, τον αγκυλωτό σταυρό στα μπράτσα και στην μπλούζα να σηκώνει το χέρι και να χαιρετά ναζιστικά.

«Ο Άρειος χιμπατζής,αυτό το πιθηκοειδές απόβλητο του παρακράτους,ό,τι πλησιέστερο διαθέτει η ανθρωπότητα ως απόδειξη προέλευσης του είδους μας από τα πιθήκια,ο μοναδικός "άνθρωπος" που κατάφερε να παλινδρομήσει σε υπόζωο,χαρακτηρίζει άλλους.."χιμπατζήδες"».

«Όσο υπάρχουν μπανάνες θα υπάρχουν και Έλληνες!»

«Ο #mixaloliakos από άγρια ζώα ξέρει μόνο τον εαυτό του»

«Εάν δώσεις σε ένα χιμπατζή ελληνική σημαία είναι Ελληνας. Αν δώσεις σημαία με σβάστικα, χρυσαυγίτης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: