Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Με παραίτηση απειλεί ο Καψής

Παντελής Καψής
Με παραίτηση απειλεί ο υφυπουργός ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής μετά την απόσυρση από τον υπουργό οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα του άρθρου 108 που αφορούσε στις αποζημιώσεις των εργαζομένων στην ΕΡΤ. Ο υφυπουργός φέρεται τσαντισμένος με τον Γιάννη Στουρνάρα, που...
απέσυρε τη διάταξη μετά τις πιέσεις των βουλευτών που θεώρησαν προκλητικές τις αποζημιώσεις, όταν κόβονται μισθοί και συντάξεις.
Μάλιστα, ενδεικτικό του κλίματος, αλλά και των προθέσεων μεγάλης μερίδας βουλευτών – ειδικά της Νέας Δημοκρατίας, όταν έμαθαν για τις απειλές του Παντελή Καψή περί παραίτησης, αναφώνησαν με ένα στόμα μια φωνή, «Να παραιτηθεί ο άχρηστος»!
Πέρα όμως από τις επιθυμίες των κακόβουλων και κακόπιστων – ενδεχομένως βουλευτών της ΝΔ, που τις διατυπώνουν με εμφανώς άκομψο και ανάγωγο τρόπο, δεν πιστεύουμε ότι ο υφυπουργός Παντελής Καψής θα υλοποιήσει την απειλή του, διότι απλούστατα δεν αφήνεις την κυβερνητική καρέκλα όσο… ηλεκτρική κι αν είναι, για να επιστρέψεις ως αρθρογράφος στις εφημερίδες του ΠΗΓΑΣΟΥ! Υπάρχει χρόνος για αυτά, μετά το υπουργιλίκι!
Άλλωστε το έργο του υφυπουργού ραδιοτηλεόρασης – παραδόξως, αποδεικνύεται ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο! Και αυτό όχι γιατί δεν απαιτεί προσπάθεια και κόπο να «χτίσεις» από την αρχή μια αξιόπιστη δημόσια ραδιοτηλεόραση, αλλά επειδή στην προκειμένη περίπτωση – όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, ο Παντελής Καψής τα βρήκε όλα έτοιμα! Για αυτό και αναλώνεται καθημερινά στις συνεντεύξεις. Μπορεί λοιπόν να μην υπάρχουν χρήματα, υπάρχει όμως χρόνος και από ό,τι αποδεικνύεται, άπλετος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: