Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Ο αγνώριστος, ο αεράτος, η ξεχωριστή και ο τσεκουράτος

Ο αγνώριστος, ο αεράτος, η ξεχωριστή και ο τσεκουράτος

Ε, μα τώρα τι να μπουμπουνίσουμε! Ότι δεν το ξέραμε εδώ και μέρες ότι έχει κλείσει ο Σταύρος Λυγερός; Ε, λοιπόν guys μου θα σας το αποκαλύψουμε! Φως φανάρι ήταν το σκηνικό! Κάντε hear περιστατικό.
Έλαμπε σαν...
το λαμπιόνι
Τον πετύχαμε στην πλατεία Εξαρχείων, προχθές το βράδυ να περπατά ξένοιαστος… Με παρέα. Ε, δεν έχετε ιδέα πώς το πρόσωπο του τα έλεγε όλα! Τα everything! Ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα ο άνθρωπος που έχει κλείσει τις δουλειές του, τα έχει κανονίσει για τον Σεπτέμβριο και βολτάρει αμέριμνος. Αν για παράδειγμα, ήταν στον αέρα και δεν είχε τίποτα το χειροπιαστό, εντελώς άλλη έκφραση! Ενώ τώρα;
Είναι να φασκελώνεσαι μετά!
Ήταν τόσο ελκυστική η τσαχπίνικη και ανάλαφρη ενέργεια που έβγαζε, που για να κάνετε understood (αν είναι δυνατόν!) την ίδια ώρα απέναντι έτυχε να περνάει ο… Αλέξης Γεωργούλης και εμείς χάσαμε το μπουμπούκι, γιατί κοιτάγαμε τον σχολιαστή του Star! Για όνομα η διαστροφή μας ώρες – ώρες!
Υ.Γ. Το δε πλατεία Εξαρχείων, το αφήσαμε ασχολίαστο! Αντιμνημονιακός γαρ, βγήκε να το γιορτάσει!
My name is Malelis
Α και με την ευκαιρία. Επειδή λέτε εξαφανισμένο τον Σταμάτη Μαλέλη. Τον είδαμε! Αραχτό χθες το απόγευμα στα Starbucks του Κολωνακίου! Αν δεν ακούγαμε την φωνή του, εμείς μια φορά, δεν τον διακρίναμε! Τόσο… χαμηλών τόνων, αγνώριστος! Σας γυρίσαμε με ρεπορτάζια πάντως, όχι αστεία!
Προς τι ο βομβαρδισμός;
Απορία. Για τη νέα εκπομπή του Alpha, τους «Πέδες» που έκαναν πρεμιέρα today το μεσημέρι. Ο τύπος αυτός ο Πέτρος Λαγούτης είναι ο νέος σταρ ο άπαιχτος που ψοφάει ο τηλεθεατής να κάνει watch και δεν το ξέρουμε…; Δεν πρόλαβε να τελειώσει από τον «Dr Cook» και μας τον εκσφενδόνισαν σε άλλο project, λες και έχει το τρελό το γκελ! Ουδεμία σχέση. Το γκελ δύση, αυτός ανατολή!
Το ‘χει
Και αν και καταλαβαίνουμε ότι η εκπομπή αυτή είναι σαν ένα live δοκιμαστικό, όπου τους τσεκάρουν να δουν ποιος τραβάει, ε, ας σας το κάνουμε εύκολο. By far η Ελένη Τσολάκη ξεχωρίζει! Καλά και δεν εννοούμε ανάμεσα μόνο στους «Πέδες», διότι αυτό απλά την αδικεί. Το woman το έχουμε σταμπάρει εδώ και καιρό και απορούμε γιατί δεν της αναθέτει ο Ant1 το πρωινό! Παρά τραβιέται εκεί με Πάτρες και Τσιμτσίλες… Εδώ μιλάμε για αστεράκι!
Τσεκουράτα  
Παλιό, αλλά δεν γίνεται από την άλλη να το αφήσουμε και στο ντούκου. Ο λόγος για τον Μάκη Κουρή που χειρίστηκε καταπληκτικά τις προάλλες τον Μιχαλολιάκο στην εκπομπή τους στο «Επί του πιεστηρίου», όταν μπουμπούναγε ο τελευταίος για τους χιμπατζήδες και τα άλλα πετυχημένα. Δεν του χαρίστηκε, του την έλεγε και τον κοντράριζε στα ίσια. Εξαιρετικός ο εκδότης!
Μετά από ένα παρατεταμένο… Σαββατοκύριακο, επιστρέψαμε! Σε χαλαρούς ρυθμούς, γιατί είναι και summer!
Γιώτα Δημητρακοπούλου

enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: