Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Επίθεση στελεχών του ΠΑΣΟΚ κατά Χρυσοχοΐδη στην Κρήτη! (Βίντεο)


Επεισοδιακή ήταν χθες το βράδυ η συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ που έκανε προσπάθεια συσπείρωσης στην Κρήτη με τη συγκέντρωση στο Θεατρικό Σταθμό με ομιλητη τον πρώην υπουργό, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, στην αρχή της συνέλευσης του ΠΑΣΟΚ και πριν καν αρχίσει να μιλάει ο κ. Χρυσοχοΐδης ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ σηκώθηκε και ... του είπε ειρωνικά: «το γράμμα το διάβασες, το μνημόνιο το είδες;».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης εκνευρίστηκε και απάντησε: «Είσαι προβοκάτορας. θα σου απαντήσω μετά».

Ο πρώην υπουργός συνέχισε την ομιλία του και προς το τέλος ένα άλλο στέλεχος που κατάγεται από την Επισκοπή του είπε: «Σαν δεν ντρεπόμαστε, ουτε μία φορά δεν είπες το όνομα του Βενιζέλου».

Και σε αυτον, ο κ. Χρυσοχοΐδης απέδωσε... προβοκάτσια! Το επεισόδιο πάντως δεν πήρε έκταση με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Κατά τα λοιπά, στην ομιλία του ο κ. Χρυσοχοΐδης περιόρισε τον πολιτικό λόγο του και χρησιμοποίησε κυρίως ένα εθνικό λόγο συνεσθανόμενος την κρισιμότητα των εκλογών της Κυριακής.

Ταυτόχρονα, ήταν ιδιαίτερα σκληρός με όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ: «Χαίρομαι που δεν είμαι πια με αυτούς που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ. Καλώς έκαναν και έφυγαν, γιατί αποδείχτηκαν απλώς τυχοδιώκτες».


Δεν υπάρχουν σχόλια: