Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ο Ντέιβιντ Κάμερον ξέχασε την 8χρονη κόρη του


Κατά λάθος άφησε πίσω την οκτάχρονη κόρη του Νάνσι, ο Ντέιβιντ Κάμερον όπως ανέφερε η εκπρόσωπος του, ύστερα από γεύμα σε εξοχική παμπ.
Το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του και φίλους είχαν βγει για ... γεύμα σε κοντινή παμπ, στην εξοχή όπου απολάμβαναν λίγες ημέρες εκτός γραφείου. Μετά το γεύμα μπήκαν σε δύο αυτοκίνητα κι αποχώρησαν.

Η Σαμάνθα Κάμερον πήρε τα δύο παιδιά μαζί της νομίζοντας ότι η μικρή Νάνσι ήταν στο αυτοκίνητο του πατέρα της, ενώ ο Ντέιβιντ Κάμερον πίστευε ότι η σύζυγός του είχε και τα τρία παιδιά. Μετά την αποχώρησή τους, η μικρή Νάνσι βγήκε από την τουαλέτα και ρωτούσε πού ήταν η μαμά και ο μπαμπάς. Το ζευγάρι έφθασε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε για να ανακαλύψει ότι η 8χρονη κόρη τους απλώς δεν ήταν μαζί τους. Έντρομοι και οι δύο γονείς τηλεφώνησαν αμέσως στην παμπ για να τους διαβεβαιώσουν ότι η μικρή ήταν ασφαλής εκεί, ευδιάθετη και ομιλητική έκανε παρέα με το προσωπικό.

Επέστρεψαν για να την παραλάβουν σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Βρετανού πρωθυπουργού. Η... αφηρημάδα αυτή του Κάμερον πλήττει τη δημόσια εικόνα του καλού οικογενειάρχη που έχει χτίσει.

Μέλος του προσωπικού της παμπ τόνισε: «Η Νάνσι βρέθηκε στην τουαλέτα αλλά δεν μπορείς να ψάξεις τον τηλεφωνικό κατάλογο, να πάρεις τον πρωθυπουργό και να του πεις, έι ξέχασες πίσω την κόρη σου’. Ευτυχώς η υπόθεση είχε αίσια κατάληξη».

Η Νάνσι είναι το δεύτερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας. Ο πρωτότοκος γιος τους Ιβάν, βρήκε τραγικό θάνατο το 2009, καθώς είχε γεννηθεί με σοβαρή αναπηρία.

ΠΗΓΗ: MIRROR

Δεν υπάρχουν σχόλια: