Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Τράγκας σε Bild: Η ελληνική ομάδα δεν τα έχει με τον Γερμανικό λαό, αλλά με τη Μέρκελ




Η Γερμανική εφημερίδα Bild φιλοξενεί σήμερα δηλώσεις του Γιώργου Τράγκα τόσο για τη Γερμανίδα Καγκελάριο, όσο και για το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στις εθνικές ομάδες, Ελλάδας και Γερμανίας.

Το άρθρο "συνοδεύεται" από κεντρική φωτογραφία του Γιώργου Τράγκα, ενώ φιλοξενούνται δηλώσεις του με εκτενείς αναφορές στην Άνγκελα Μέρκελ και στην αυστηρή πολιτική λιτότητας που εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια στην Ευρωζώνη.

Σε ότι αφορά την αναμέτρηση Γερμανίας - Ελλάδας, ο Γιώργος Τράγκας αναφέρει στην Bild: "Η ελληνική ομάδα δεν έχει τίποτα εναντίον του γερμανικού λαού, αλλά πολλά εναντίον της πολιτικής της κυρίας Μέρκελ".

Το δημοσίευμα σχολιάζει και τις τηλεοπτικές αναφορές του Γ. Τράγκα στο πρόσωπο της Γερμανίδας καγκελαρίου: "Η Μέρκελ ίσως δεν είναι ένας νέος Χίτλερ, αλλά είναι οι ίδιες μέθοδοι, η ίδια ψυχολογία. Η Μέρκελ θέλει να κυριαρχήσει στην Ευρώπη, όπως η ίδια επιθυμεί. Είναι ασέβεια. Πιστεύω ότι στην Ευρώπη σύντομα θα απαλλαγούμε από την κυρία Μέρκελ".

Παράλληλα συμπληρώνει: "Η Καγκελάριος κάνει έναν οικονομικό πόλεμο εναντίον μας. Πολλοί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη θα λιμοκτονήσουν".

Στο ίδιο δημοσίευμα φιλοξενούνται και τίτλοι εξώφυλλων των σημερινών αθλητικών και πολιτικών εφημερίδων που αναφέρονται στο αποψινό παιχνίδι, δίνοντας του πολιτικές και οικονομικές διαστάσεις. Ο Γιώργος Τράγκας σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα εκατέρωθεν, αναφέρει ότι "οι Έλληνες δεν έχουν πρόβλημα με τον Γερμανικό λαό αλλά έχουν πρόβλημα με την πολιτική της κ. Μέρκελ".

Στο σημερινό φύλο της εφημερίδας ωστόσο φιλοξενείται και άρθρο με τίτλο: "Αντίο Έλληνες! Σήμερα δεν μπορούμε να σας σώσουμε". Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Άνγκελα Μέρκελ θα είναι μόνη στις εξέδρες του γηπέδου χωρίς τον σύζυγο της ο οποίος δεν θα μπορέσει να είναι στο γήπεδο, αλλά δίπλα της θα κάθεται και ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: