Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Άνω κάτω στο Mega από την παρέμβαση Ψυχάρη – τη σκυτάλη πήρε το ΑΤΑ που απειλεί να μην παραδώσει το υλικό στο κανάλι – αναμένεται παρέμβαση Μπόμπολα


Μετά τις απειλές Ψυχάρη στη διεύθυνση προγράμματος του Mega, τη σκυτάλη πήρε η διοίκηση του ΑΤΑ (ιδιοκτησίας ΔΟΛ), η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, απειλεί με τη σειρά της το κανάλι ότι... αν δεν καταβάλει τα δεδουλευμένα των συντελεστών της σειράς «Οι Βασιλιάδες» δεν πρόκειται να παραδώσει τα επεισόδια που έχει έτοιμα και φυσικά να συνεχίσει τα γυρίσματα!
Η επιθετική στάση του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ, αιφνιδίασε το κανάλι, προκαλώντας ερωτηματικά για το πού μπορεί να οδηγήσει η ενδοοικογενειακή κόντρα, δεδομένου ότι και το Mega έχει οικονομικές απαιτήσεις… Θυμίζουμε ότι ο ΔΟΛ μόνο από τις διαφημίσεις των εντύπων του στο μεγάλο κανάλι οφείλει περισσότερα από 3.000.000 ευρώ.
Με ενδιαφέρον όμως αναμένεται και η αντίδραση της πλευράς Μπόμπολα, τόσο για την επιθετική στάση Ψυχάρη όσο και για τα δικά της οικονομικά «μπερδέματα» με το κανάλι. Το οποίο οφείλει σε εταιρίες του Μπόμπολα, διεκδικεί για διαφημίσεις που δεν έχει πληρώσει η Πήγασος ΑΕ… προκαλώντας ένα οικονομικό τουρλουμπούκι χαρακτηριστικό της ελληνικής πραγματικότητας, που δεν σταματά εδώ, αφού και ο Μπόμπολας μέσω της εκτυπωτικής Ιριδας, διεκδικεί από τον Ψυχάρη τα εκτυπωτικά ενός εξαμήνου! Χάος!
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: