Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

For richer for poorer


Σκούρα τα βρήκε το πριγκιπόπουλο! Εκπληκτικό το royal πλάνο με το δάχτυλο της Κάθριν που τράβαγε ζόρια να της μπει η βέρα. Το πιο σούπερ όμως που μας συγκλόνισε, αυτό που μας σήκωσε την τρίχα κάγκελο ήταν... η φράση στους όρκους να μείνει το couple μαζί «For richer for poorer»! Σημείο κόλαφος της διαδικασίας!

Jesus Christ
Βασιλικό κλίμα στη Βρετανία; Αποκριάτικο στο country μας! Το τι στολή κάναμε watch από το πρωί στις εκπομπές δεν λέγεται. Καπελαδούρες, φτερά και ένα κάρο αηδίες εκσφενδονίστηκαν στις μούρες μας. Πρώτοι στη βλακεία!

Όποτε και να το γυρνούσες, Βρετανία ο Σκάι
Α και by the way μιας και έχουμε πιάσει τα βασιλικά, δεν καταλάβαμε why μας πλασαρίστηκε εδώ και τόσο καιρό ο Alpha ως το σούπερ ντούπερ channel που θα παρακολουθεί στενά τα του wedding. Μυστήριο! Διότι πολλές οι φορές σε επίμαχα σημεία που γυρίσαμε στη Κάντζα και απουσίαζε με διαλλείματα. Από την άλλη, ασπροπρόσωπους μας άφησε ο Σκάι. Outsider το Φάληρο!

Πάρτο αλλιώς
Η ημέρα είχε και πολλές… πληροφορίες. Ακριβέστατες! Όπως για παράδειγμα την κατηγορηματική δήλωση (χτυπιόταν!) του στυλίστα Ευταξία, που φιλοξενούσε το «Πρωινό mou», ότι «Σίγουρα δεν είναι το νυφικό Alexander McQueen»… για να αποδειχτεί βεβαίως στη συνέχεια, με την εμφάνιση της νύφης, ότι ήταν τελικά του οίκου. Μέσα έπεσε η διάνοια!

Παρεμβολές
Βρε Star! Βρε Αία! Δώσε εκεί φουλ το πλάνο στο event σε σημαντικές σκηνές και άστα παραθυράκια Skype που μας πέταγες Ζαμπούνηδες και Τατιάνες απανωτά. Τόση amazing δουλειά έκανε ο έρμος σκηνοθέτης!

Φτύστε με κολλάω
Αυτή η Δούκισσα Νομικού πάντως βρε παιδί μου, τη σηκώνει την υποτίμηση! Στο αίμα της! Θεϊκή η έξω καρδιά ατάκα Λιάγκα προς την guest τους συγγραφέα Έλενα Ματθαιοπούλου (γνώστρια τα του παλατιού) όταν έδινε πληροφορίες στην κάλυψη: «Είσαι η καλύτερη καλεσμένη που θα μπορούσαμε να έχουμε»… Και παραδίπλα τους ήταν το μοντέλο-presenter!

Νέα καριέρα ανοίγεται
Και μιας και εμμέσως ανασύραμε στις μνήμες μας το… εκθαμβωτικό «Just the two of us», σας έχουμε ένα νέο αστέρι. Γεννήθηκε! Ο Καραμέρος που όπου τον χάσεις όπου τον βρεις με ένα μικρόφωνο ξημεροβραδιάζεται. Χθες night σε καραόκε τον «έσκιζαν» ωσάν Ρουβά και έδειχναν τα πλάνα τους today υπερήφανα. Βρε κανένας δεν χάνεται!

Χάιντε γεια, wind στα πανιά και τους αγωνιστικούς μας για το Sunday!
(volume και γκαζώστε!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: