Σάββατο 30 Απριλίου 2011

«Μήλον της έριδος»και πάλι (;) ανάμεσα σε ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ. ο Μ. Βορίδης


Η έμμεση διαφοροποίηση του Μάκη Βορίδη από τη θέση του Γιώργου Καρατζαφέρη στην επιλογή του να ανοίξει ζήτημα διερεύνησης όλων όσοι διετέλεσαν Υπουργοί Άμυνας από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και εμπλέκονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στην υπόθεση των υποβρυχίων, ενεργοποίησε εκ νέου στο παρασκήνιο τη... συζήτηση για ενδεχόμενη μετακίνηση του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. στις τάξεις της ΝΔ.


Ήδη το θέμα άρχισε να κουβεντιάζεται στα «πηγαδάκια» της Βουλής, στο περιθώριο της προχθεσινής συζήτησης για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Ο κ. Βορίδης εμφανιζόταν προβληματισμένος για την πυροδότηση της κόντρας ανάμεσα σε Γιώργο Καρατζαφέρη και Βαγγέλη Μεϊμαράκη, κάτι που δεν έκρυψε και σε δημόσιες δηλώσεις του (Ρ/Σ NET FM), όπου χαρακτήρισε αιτιολογημένη την αντίδραση του Προέδρου του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής», στις έμμεσες βολές του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ.

Στελέχη της ΝΔ δεν κρύβουν την πεποίθηση ότι, ανεξάρτητα από το καλό κλίμα που στην παρούσα φάση εμφανίζεται να υπάρχει μεταξύ Βορίδη- Καρατζαφέρη, η συζήτηση για επικείμενη μετακίνηση του Μ. Βορίδη στις τάξεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παραμένει ανοιχτή. Ωστόσο, όπως λένε χαρακτηριστικά, θα πρέπει να επιλεγεί πολύ προσεκτικά ο χρόνος αλλά και η αφορμή της μετακίνησης. Σε κάθε περίπτωση πάντως, όλες οι πλευρές τηρούν στάση αναμονής, μέχρις ότου προσδιοριστεί η τελική μορφή της κόντρας Καρατζαφέρη- Μεϊμαράκη, η οποία ανοίξει πιθανώς ένα νέο κεφάλαιο και στις σχέσεις ανάμεσα σε ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: