Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Το τσάμικο του Σουφλιά με τη διαπλοκή


Η απόφαση παραπομπής του Άκη Τσοχατζόπουλου σε προανακριτική, φαίνεται ότι έκανε τα στόματα να ανοίξουν και τους βουλευτές να λένε πράγματα που δύσκολα εκστόμιζαν κατά το παρελθόν. Για παράδειγμα, ο... Πάνος Καμμένος, δεν δίστασε σήμερα να δηλώσει ότι συμφωνεί με τη διερεύνηση των προμηθειών και επί κυβερνήσεων ΝΔ αν τυχόν και υπάρχουν κάποιες υπόνοιες.

Το σημαντικότερο όμως που εκστόμισε αφορούσε στον Γιώργο Σουφλιά. Μιλώντας (ΒΗΜΑ fm) για τη διακυβέρνηση της ΝΔ ο Π. Καμμένος δεν δίστασε να θυμίσει ότι ενώ ο Καραμανλής μίλησε για τους περίφημους “νταβατζήδες” ο Γ. Σουφλιάς επέλεξε να διατηρήσει αγαστές σχέσεις με εργολάβους οι οποίοι είναι και ιδιοκτήτες εφημερίδων και καναλιών. Είπε μάλιστα ότι υπάρχει και φωτογραφία (εννοούσε αυτή που βλέπετε) με τον Γ. Σουφλιά να χορεύει τσάμικο, μαζί με τον Σ. Χατζηγάκη συμπληρώνουμε εμείς, με φόντο το όνομα κατασκευαστικής εταιρείας που ανήκει σε ιδιοκτήτη ΜΜΕ.
Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι, αν μη τι άλλο, ο Π. Καμμένος δεν μασάει τα λόγια του.
Θα μπορούσαμε δε να προσθέσουμε ότι παρά τον σφοδρό πόλεμο που έγινε από τα Μέσα του συγκεκριμένου εργολάβου στην Κυβέρνηση Καραμανλή, κριτική στον Γ. Σουφλιά ουδέποτε έγινε. Έστω και χλιαρή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: