Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Κύριοι, μαζέψτε σπίτια σας τα τηλεσκουπίδια σας

kourdistoportocali
Ακόμη και το Mega πρέπει να προσέξει τη σχέση του με τους θεατές, γιατί διαφορετικά θα υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις στα ταμεία του καναλιού.

Δεν είναι δυνατόν το δήθεν σοβαρό κανάλι να προβάλλει εκπομπές σαν το Πρωινό μου, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τα ... χειρότερα τηλεοπτικά σκουπίδια που κυκλοφορούν στο εγχώριο παζάρι της TV.

H παρατήρησή μας, δεν έχει να κάνει με τον Λιάγκα, τη Σκορδά, τη Σάσα, τους παρουσιαστές τέλος πάντων της εκπομπής.

Τα ίδια σκουπίδια μοστράτιζε κι ο Αρναούτολου κι όσοι τον διαδέχθηκαν.

Αν θέλει ο κος Μπούτος να βλέπει τέτοιο θέαμα ας τους φωνάξει σπίτι του και ν αρχίσουν όλοι μαζί τα καλιαρντά για να περνάει η ώρα.

Τα εύκολα δάνεια τέλειωσαν κύριοι.

Οι τράπεζες έχουν στεγνώσει και σε περίπτωση κουρέματος κάποιες απ αυτές-οι πλέον ανυπόληπτες-πιθανόν να βαρέσουν κανόνι.

Όσο για τα κορόιδα τους επιχειρηματίες που εμπιστεύθηκαν τα λεφτά τους, σε διαφημιστικές που πλουτίζουν κάτω από το τραπέζι με τις επιστροφές κι άλλα βρώμικα deals, αρχίζουν να υποψιάζονται και να κλείνουν τις κάνουλες.

Ήρθε η ώρα οι κ.κ καναλάρχες και βασικά ο Μπόμπολας και ο Βαρδής, να σεβαστούν τον θεατή, κάνοντας σωστή χρήση των δημοσίων συχνοτήτων, διαφορετικά θα έχουν, πολύ σύντομα, την τύχη του Alter.

Αναφερόμαστε στο Mega γιατί θεωρούμε ότι οι υπόλοιποι με εξαίρεση κάποιες αναλαμπές του ΣΚΑΙ, δεν έχουν καμία τύχη.

Ο ΑΝΤ1, το ΣΤΑΡ και ο ALPHA, είναι εκτός συναγωνισμού, γιατί δεν έχουμε να κάνουμε με τηλεόραση αλλά με χοντρές αθεράπευτες κατίνες που ζέχνουν τα χνώτα τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια: