Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Κοροϊδία Γιαννίκου: Έδωσε το δώρο και το 20% του ενός μισθού


Η κοροϊδία στο Alter από τον Κώστα Γιαννίκο συνεχίζεται και συνάμα ο Γολγοθάς των 700 εργαζομένων. Οι υποσχέσεις που έδωσε χθες ο διευθύνων σύμβουλος του καναλιού, αποδείχθηκαν (όπως αναμένονταν) χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα. Πριν από λίγη ώρα η επιχείρηση κατέβαλε το δώρο του Πάσχα και το 20% του ενός από τους τρεις μισθούς που οφείλει στους εργαζόμενους. Αυτό σε...απόλυτους αριθμούς σημαίνει ότι ξοδεύτηκαν 800.000 ευρώ, από τα 4,5 εκ. ευρώ, που πρέπει να καταβάλλει η ιδιοκτησία του Alter στους εργαζόμενους.

ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε η κοροϊδία από την πλευρά Γιαννίκου, ξεκίνησε η συλλογή υπογραφών, που έχει ως αντικείμενο την επίσχεση εργασίας στο κανάλι. Μέχρι στιγμής από τους 180 δημοσιογράφους, υπέρ της επίσχεσης έχουν υπογράψει οι 140. Επί της ουσίας δεν έχουν υπογράψει κάποιοι που πληρώνονται με μπλοκάκι, και τα διευθυντικά στελέχη. Με δεδομένο ότι ήδη υπάρχει απόφαση των τεχνικών του καναλιού, προκειμένου να προχωρήσουν σε επίσχεση, θα πρέπει να θεωρείται περισσότερο από βέβαιο ότι από το απόγευμα το Alter θα κατεβάσει ρολά.

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99

Τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει φήμες σύμφωνα με τις οποίες από Δευτέρα, οι Κουρής και Γιαννίκος, θα υποβάλλουν αίτημα για υπαγωγή στο άρθρο 99. Φυσικά, υπάρχουν και εκείνοι που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να αποφασιστεί και το οριστικό κλείσιμο του καναλιού.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: