Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Το Μαξίμου κατέβασε ρολά και ο (υποψήφιος) Χαρδαβέλλας στην υγειά μας ρε παιδιά!


…(έκλεισε τα κινητά) – ΕΙΚΟΝΑ

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Καλά η νεκραίλα τούτης της προεκλογικής περιόδου does not exist μιλάμε! Σπάει κάθε ρεκόρ! Ψόφια τα everything και είμαστε μόλις 2 εβδομάδες πριν τις elections! Από τη μία έχεις εδώ και μέρες το Μαξίμου εξαφανισμένο, βγάζουν τη μία μετά την αλλη ανακοίνωση στη ΝΔ και απο κει που οι της κυβέρνησης τα απαντούσαν μπαμ μπαμ όλα λες και ήταν bloggers, τώρα άκρα του τάφου σιωπή…


Και από την άλλη σου ρχεται μέσα στην εβδομάδα το δελτίο Τύπου του Παπαδόπουλου για το γλεντοκόπι του Σαββάτου (today) και κάνεις watch ποιον; Τον Χαρδαβέλλα που ανακοινώθηκε το όνομα του ότι κατεβαίνει με το ΚΙΝΑΛ!

Και εχει το χρόνο ο αθεόφοβος να πάει στο “στην υγειά μας ρε παιδιά” του Σκάι, που ως γνωστόν τα γυρίσματα διαρκούν ώρες ατελείωτες! Τύπου μπαίνεις σε ένα στούντιο το ένα πρωί και βγαίνεις στο φως του ήλιου το επόμενο! Και είχε αυτός τόσο άπλετο χρόνο, 15 μέρες πριν τις elections! Να κλείσει κινητά, να εξαφανιστεί από τα πάντα και να πηγαίνει μπρος πίσω τα tv – γυρίσματα! Καλά! Ό,τι να’ναι! Να τον ψηφίσουμε μη χάσουμε τον έρμο!

Υ.Γ. Το ότι επέλεξε να πάει και σε μια εκπομπή που αντέγραφε ανεπιτυχώς πριν λίγα χρόνια δεν το σχολιάζουμε. Ας μείνουμε στο πολιτικό κομμάτι!



enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: