Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Πώς ο Μπάμπης έπαιξε μπάλα σε ξένο γήπεδο

Πριν από λίγο καιρό η εμφάνιση του Μπάμπη Παπαδημητρίου στο στούντιο του Αντένα θα ήταν «βόμβα μεγατόνων», όπως θα έλεγε (έγραφε) και σάιτ εβδομαδιαίας εφημερίδας ειδικευμένο στις αντιγραφές και στις μεγαλοστομίες –ιδιαίτερα όταν έχει να κάνει με μιντιακές ειδήσεις.Τώρα, όμως, σε προεκλογική περίοδο και με τόσους δημοσιογράφους στην αφετηρία για την κούρσα της ψήφου, δεν..
ένιωθες έκπληξη βλέποντάς τον στο βραδινό δελτίο της Τρίτης απέναντι στον Χατζηνικολάου, ως υποψήφιο βουλευτή...

Έκπληξη δεν ένιωθες αλλά μια περιέργεια την είχες να δεις πώς θα τα πάει σε ξένο γήπεδο και χωρίς τις ασίστ του Άρη ή της Σίας, αλλά με το ασφυκτικό πρέσιγκ του Γιώργου Χριστοφορίδη (πιθανότατος υποψήφιος με τον Σύριζα αυτός) ο οποίος από ένα σημείο και μετά άρχισε τα «σκληρά τάκλινγκ» του είδους «αφήστε με να μιλήσω, μη με διακόπτεται». Με δυο κουβέντες: Ο Μπάμπης δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι του που ξέρουμε.
Άλλο να παίζεις 5χ5 στο Φάληρο, με μαλακό τάπητα στον αγωνιστικό χώρο, κι άλλο σε ξερό γήπεδο του νότιου τομέα της Β΄ Αθήνας. Γι αυτό κάποια στιγμή σήκωσε το δεξί χέρι και είπε: «Δεν ξαναμιλάω».
Το ματς έγινε με τον διαιτητή Νίκο Χατζηνικολάου υπομειδιώντα και κάποια στιγμή, περί το τέλος, όταν τα μαρκαρίσματα είχαν σκληρύνει, ξεκαρδισμένο.

 harddog

Δεν υπάρχουν σχόλια: