Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Είστε αρχηγός της ΝΔ κ. Μαρινάκη;


nonews-news

Μπα, δεν το ‘χω σκεφτεί 

Μετωπική επίθεση κατά του πρωθυπουργού: έκανε δουλειές με την χούντα, ο πατέρας του και ο θείος του…

«Πέρασε ωραία ο κ. Τσίπρας στο NOOR 1», είπε δηλώνοντας πως μιλάει σχηματικά 

Στην ερώτηση του Σρόιτερ, αν είναι αρχηγός της ΝΔ (όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Μαξίμου) απάντησε: Είναι…

μεγάλο ψέμα. Τον βολεύει αυτό τον πρωθυπουργό. Ούτε το έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο…

Ο εφοπλιστής είπε ότι είχε καλές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι και την εποχή που πήρε μέρος στην διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες. Μέχρι το φθινόπωρο του 2016, οι σχέσεις ήταν καλές. Άρχισαν να χαλάνε, «όταν μπήκα στη διαδικασία αγοράς στον ΔΟΛ».

Ήθελαν να κλείσουν το MEGA

Στη συνέχεια είπε, πως «ο κ. Τσίπρας και το επιτελείο του είχαν βάλει σκοπό της ζωής τους να κλείσει το MEGA. Το ίδιο ήθελαν και για τις δύο εφημερίδες («ΒΗΜΑ», «ΝΕΑ»).

«Ήθελαν να τις αγοράσει κάποιος άλλος. Να γίνουν όπως το «Έθνος», το «Documento» και η «Πρώτη Σελίδα» ανεφερε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε πως «από την κυβέρνηση θέλαν άλλους διευθυντές και τους ζήτησαν να απομακρυνθούν γνωστοί δημοσιογράφοι».

Σρόιτερ - Μας λέτε ονόματα;

Μαρινάκης – Αν χρειαστεί θα τα πω στην Δικαιοσύνη

NOOR 1 και στημένα

Ο Σρόιτερ του επεσήμανε πως η κυβέρνηση αποδίδει την σκληρή στάση που έχει απέναντί της, στο γεγονός ότι δεν υπέκυψε στις πιέσεις του για παρέμβαση στις δικαστικές του υποθέσεις με το NOOR 1, τους στημένους αγώνες και την απομάκρυνση του Καμμένου.

Για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ είπε, πως δεν είχε τόση οικειότητα με την κυβέρνηση, ώστε να ζητήσει απομάκρυνση υπουργού. Ούτε δουλειές κάνει στην Ελλάδα, ώστε κάποιο υπουργείο να του κάνει κάτι κακό.

Ο Σρόιτερ τον ρώτησε αν έχει φιλοξενήσει στην θαλαμηγό του τον Μητσοτάκη. Το αρνήθηκε λέγοντας «ουδέποτε τον φιλοξένησα. Άλλωστε τον έχω δεί, όπως ξαναείπα, ελάχιστες φορές».

Στη συνέχεια, για την υπόθεση του NOOR 1 είπε πως «όσο εμπλέκεται ο κ. Τσίπρας, άλλο τόσο εμπλέκομαι κι εγώ. Κι αν χρησιμοποιήσω την ίδια γλώσσα μ’ αυτόν θα πω πέρασε ωραία στο NOOR 1».

«Σχηματικά μιλάτε», του είπε ο Σρόιτερ κι εκείνος απάντησε «φυσικά».

Τέλος, επανέλαβε, όχι με υπαινιγμούς όπως ο Μητσοτάκης στην Βουλή, πως ο πατέρας και ο θείος του Αλέξη Τσίπρα πλούτισαν με δουλειές που έκαναν επί χούντας.

«Το 1974, που κάπου εκεί γεννιόταν ο κ. Τσίπρας, οι εταιρείες τους είχαν μεγάλα κέρδη», είπε και ο Σρόιτερ εδώ δεν του θύμισε την απάντηση του πρωθυπουργού που ανέφερε ότι ο πατέρας και ο θείος του αναγκάστηκαν την περίοδο της χούντας να φύγουν από την Ελλάδα και να πάνε να δουλέψουν στην Σαουδική Αραβία. Κι ότι δεν ήταν φτωχοί, αλλά ούτε και πλούσιοι.

Ο Σρόιτερ το έκλεισε λέγοντας «ας αφήσουμε ήσυχους τους πατεράδες όλων».

Αλλά κλείνει (αυτό το θέμα);

Δεν υπάρχουν σχόλια: