Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Ποιος τράβηξε το αυτί του Καρακούση;

και από τους επαίνους στον Τσίπρα ο διευθυντής του “Βήματος” το “γύρισε” στο κυνηγημένος ο Τσίπρας

Δεν εξηγείται διαφορετικά: ή κάποιος του τράβηξε το αυτί ή αλλάζει γνώμες σαν τα πουκάμισα! Κυριολεκτικά όμως, διότι ο Αντώνης Καρακούσης τη Δευτέρα έγραφε ότι “πρέπει έπαινος στον Τσίπρα που αποφάσισε πρόωρες εκλογές” και την Τετάρτη ότι σύρθηκε στις εκλογές!...


Δεν γνωρίζουμε τι από τα δυο πιστεύει! Είναι γεγονός όμως ότι ο διευθυντής του “Βήματος” με το άρθρο του στα “ΝΕΑ” της Δευτέρας ήταν εκτός γραμμής συγκροτήματος Μαρινάκη (δείτε εδώ)… Ενώ αντίθετα με το νέο του άρθρο στα “ΝΕΑ” της Τετάρτης ξεχνάει τους επαίνους στον Τσίπρα και ακολουθεί πιστά τη γραμμή του συγκροτήματος ότι ο πρωθυπουργός σύρθηκε σε εκλογές!

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα (27/5 ΤΑ ΝΕΑ) έγραφε: “Ο κ.Τσίπρας στην παρούσα φάση δεν είχε άλλο δρόμο πέρα από αυτόν της παραίτησης και της προκήρυξης πρόωρων εκλογών. Έλαβε τη μεγάλη απόφαση, χωρίς ενδοιασμούς και χωρίς επιφυλάξεις, όπως επιβάλλουν τα δημοκρατικά ήθη και οι δημοκρατικές παραδόσεις της χώρας και του λαού μας. Και για αυτή του την επιλογή μόνο έπαινος του πρέπει”!

Την Τετάρτη (29/5 ΤΑ ΝΕΑ) γράφει: “Τώρα (ενν. ο Τσίπρας) οδηγείται στις εθνικές κάλπες θέλοντας και μη, σχεδόν κυνηγημένος και σίγουρα βαρύτατα ηττημένος”!

Τα συμπεράσματα δικά σας.

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: