Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

«Πόρτα» και επίσημα στον Μπογδάνο από τη ΝΔ

Αποτέλεσμα εικόνας για Μπογδάνο
Από επίσημα χείλη της Νέας Δημοκρατίας ήρθε η επιβεβαίωση του αποκλεισμού του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τα ψηφοδέλτια της γαλάζιας παράταξης.

Συγκεκριμένα η...
εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, μιλώντας σε δημοσιογράφους, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα είναι υποψήφιος. Τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές από τη ΝΔ».

Αφορμή για τον... αποκλεισμό του, στάθηκε το σχόλιο του δημοσιογράφου του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter στο οποίο παρότρυνε οπαδό της Χρυσής Αυγής να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία για να γκρεμίσουν τα τανκς την ΕΡΤ. 

Διαβάστε επίσης: «Πύραυλος» πάλι o Μπογδάνος: Άφησε το τανκ και έπιασε τον... «εκσκαφέα-φορτωτή» για την ΕΡΤ! (Video)

Σοκαρισμένοι, που λέτε εκεί στη Νέα Δημοκρατία (του Άδωνη του Σαμαρά και του Βορίδη ντε, των δημοκρατών) με αυτές τις δηλώσεις - που να λέμε και την αλήθεια έχει πει και χειρότερα ο Μπογδάνος αλλά δεν ήταν και προεκλογική περίοδος - αποφάσισαν να τον αποκλείσουν από τα ψηφοδέλτια του κόμματος της καρδιάς του.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι ψυχολογικό ράκος είναι αυτή τη στιγμή ο Κωνσταντίνος, που οι ομοϊδεάτες του προσποιούμενοι τους διαφωνούντες με τα όσα είπε τον άδειασαν έτσι στην ψύχρα...

Κουράγιο Κωνσταντίνε.


documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: