Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Δημοσιογράφοι, αυτοί οι άξιοι!


Ο Γιάννης Λοβέρδος, «συναγωνιστής» των Πρετεντέρη, Πορτοσάλτε, Οικονόμου, Αυτιά και τόσων άλλων στις «γαλάζιες» επάλξεις του...

αντι-ΣΥΡΙΖΑ αγώνα, έκανε το μεγάλο άλμα προς τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που λαμβάνει -κατά δήλωσή του- όλες του τις αποφάσεις με πρωταρχικό κριτήριο τα τρία Α (Αξιοκρατία, Αριστεία, Αξιοπιστία), αποφάσισε να εντάξει στα περιζήτητα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. τον πρωταθλητή των fake news κ. Γιάννη Λοβέρδο, που προφανώς σε συνεργασία με τις παραδοσιακές «μουρούτειες» μονταζιέρες θα δώσει τη μάχη στα χαρακώματα.

Αδικώντας καταφανώς ο Κυρ. Μητσοτάκης τόσους άλλους περισσότερο ή λιγότερο φανατικούς μιντιακούς υποστηρικτές του κόμματος και αφού άφησε απ’ έξω τον κακομοίρη τον Μπογδάνο, ενώ με δική τους μάλλον άρνηση ή και λόγω συνωστισμού θα παραμείνουν να φυλάνε Θερμοπύλες ως απλοί μαχητές δημοσιογράφοι της παράταξης.

Ετσι, λοιπόν, οι στρατευμένοι αντισυριζαίοι Πρετεντέρης, Πορτοσάλτε, Οικονόμου, Αυτιάς, Χιώτης, Παπαπαναγιώτου, Πολάτος, Κούτρας, Κουρτάκης, Θεοδωρόπουλος, Υποφάντης, Τσίμας, Καψής (x2), Τράγκας, Τζένος, Παπαδόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Χατζής, Καμπουράκης και τόσοι άλλοι θα αγωνιστούν τώρα μέχρι να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση της χώρας. Αρκεί να θυμηθεί κανείς ότι ειδικά στα «πολυφωνικά» συγκροτήματα των Μαρινάκη, Αλαφούζου, Κουρτάκη και Καραμήτσου εντελώς συμπτωματικά δεν πετάει όχι σχολιαστής, αλλά ούτε φιλοαριστερή μύγα!

Τελικά, ο κλήρος για τους δημοσιογράφους υποψήφιους έπεσε στον απόλυτο οπαδό της αλήθειας και της αξιοπιστίας σχολιαστή του καναλιού blue skai, Γιάννη Λοβέρδο. Αξίζει εδώ να θυμίσουμε ότι ήταν ο δημοσιογράφος που υιοθέτησε την είδηση και ανάρτησε τη φωτογραφία της νεκρής γυναίκας στη μέση του δρόμου (στις ΗΠΑ) εμφανίζοντάς την ως νεκρή στις διαμαρτυρίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών, που έγιναν στο Πισοδέρι. Ο ίδιος, τόσο στο κανάλι όσο και κυρίως στο τουίτερ του, πραγματικά δίνει αγώνα για τη δεοντολογία και τη δημοσιογραφία γενικότερα.

Μερικά δημοσιογραφικά δείγματα από το twitter:

● Η συριζαία παρατρεχάμενη Τσίπρα φόρεσε μαύρα (!) και το έπαιξε βαρυπενθούσα χήρα, για να στηθεί το κακόγουστο σόου της επίσκεψης Τσίπρα στα αποκαίδια στο Μάτι. Για την συμμετοχή της στην άθλια αυτή παράσταση, η συντρόφισσα επιβραβεύθηκε με το αξίωμα της υφυπουργού. Μόνο αηδία!

● Ποιο νομίζετε ότι είναι το μεγαλύτερο προσόν για ένα συριζαίο για να υπουργοποιηθεί? Να περπατάει στους δρόμους Γένοβας και Πράγας? Να κρατάει ομπρέλα στον Τσίπρα? Να ψήνει σουβλάκια μαζί με τον Καρανίκα στο Φεστιβάλ της Ν. Συριζα?

● Ο σταλινικός Πολάκης, που δεν σέβεται την κοινή γνώμη, έστειλε έγγραφο στα δημόσια νοσοκομεία κι απαγορεύει στους διοικητές να ανακοινώνουν αριθμό νοσηλευομένων στις ΜΕΘ και νεκρών από γρίπη. Δικτατορία σοβιετικού τύπου από τους κνίτες που μας κυβερνούν!

● Είναι άραγε αλήθεια; Είχε όντως πάει μυστικά ο Τσίπρας με γιοτ διακοπές στις Μαλδίβες; Είναι αλήθεια ότι κατέλυσε στο πιο πανάκριβο και πολυτελές ρησόρτ εκεί; Είναι αλήθεια ότι ο Καμμένος κινητοποίησε πολεμικά πλοία και τις ΟΥΚ για να τον συνοδέψουν;

● Ενοχλήθηκε ο κηδεμόνας του Τσίπρα. Μοσκοβισί, λένε απ το Μαξίμου, για τη δήλωση του Κυριάκου περί ανταλλαγής της μη μείωσης των συντάξεων με το ξεπούλημα της Μακεδονίας! Τι λες βρε παιδί μου ενοχλήθηκε ο Μοσκοβισί? Σώωωωπς! Θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει...

● Μέσα στο 2017, η κυβέρνηση των τσιπροκαμμένων διπλασίασε, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Βουλής, τα μυστικά κονδύλια των υπουργείων. Αραγε σε ποιες τσέπες πήγαν και για ποιους σκοπούς, σύντροφοι; Ποιοί επιτήδειοι τα τσέπωσαν;

● Είναι άραγε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ κυρία Ξένη Δημητρίουη εκπρόσωπος κάποιας αριστερής, εξτρεμιστικής οργάνωσης?

● Καλημέρα αγαπημένοι μου φίλοι από το στούντιο του ΑΝΤ1 μαζί με τον φίλο μου Αδωνι Γεωργιάδη και τον στρατηγό Λάμπρο Τζούμη.

● Θα ήθελα την άποψη σας. Υπάρχει πιο άχρηστος και πιο επικίνδυνος πολιτικός από τη Ρένα Δούρου? Και ποιος είναι αυτός, κατά τη γνώμη σας?

Ο Γιάννης Λοβέρδος ζητάει να βαθμολογηθεί το συγκεκριμένο μαθητικό γραπτό με δέκα με τόνο!


Άντα Ψαρρά

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: