Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Φθηνό τρικ

Λιάγκας - Σκορδά


Come on guys δεν μασάμε! Οποίο φθηνό τρικ! Έψαχνε τρόπο ο Παππάς και η κυβέρνηση να φύγει το πράγμα από τις τηλεοπτικές άδειες που είχε βαλτώσει… και έβαλε τον Λιάγκα – γνωστός λάτρης του πολιτικού ρεπορτάζ – να ανακοινώσει το χωρισμό! Στο σωστό timing! Για να μετατεθεί το πανελλήνιο ενδιαφέρον! Φήμες θέλουν μετά το εξώφυλλο της «Reallife» ο Κυριάκος να ζητάει εκλογές! Και ο Λεβέντης οικουμενική!..


Α ρε Enimerosi24 πάλι έσκισες 
Εντάξει, ας σοβαρευτούμε. Και ας ασχοληθούμε λίγο με τα χαζομπλόγκια. Που όταν από αρχές Ιουλίου έγραψε πρώτη φορά το Enimerosi24 (η ώρα που ευλογάμε τα γένια μας guys) για χωρισμό Λιάγκα – Σκορδά, για σύννεφα στο γάμο τους και ότι πλέον χρειάζεται τρίτο πρόσωπο για να συνεννοηθούν…

Χαζομπλόγκια 
…έβγαιναν όλα τους και το διέψευδαν (λες και ήταν εκπρόσωποι του ζεύγους) βάζοντας άσχετες φωτο τους και πόσο ερωτευμένοι είναι. Και είναι οι ίδιοι today, που βγήκε η grande ανακοίνωση, που μιλούν για τις «φήμες που κυκλοφορούσαν στα δημοσιογραφικά γραφεία τούς προηγούμενους μήνες»… Α ρε κομπλεξάρες! Και κυρίως άσχετοι που δεν κάνουν ούτε ένα ρεπορτάζ…

Ιδού γιατί χώρισαν 
Κατά τα άλλα, στο ψητό τώρα. Γιατί χώρισαν; Τι έγινε; What happened! Σας έχουμε το info. Σας έχουμε την αιτία! Πέσαμε guys μου στο Facebook σε ένα βιντεάκι του Λιάγκα όταν ήταν καλεσμένος του Αρναούτογλου στο βραδινό, τότε που ακόμα ο έρμος δεν ήξερε τι θα τον βρει… και τα μπουμπούνιζε όλα!

Τι κάνει νιάου νιάου 
Όντας παιδί χωρισμένων γονιών, 3 λόγους μόνο αναγνωρίζει για να χωρίσει κανείς. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις κάθεσαι σπίτι σου λέει για το καλό των σπλάχνων σου. Πρώτον, να έχει πέσει κέρατο από τον άντρα, δεύτερον να έχει πέσει κέρατο από τη γυναίκα και τρίτον να πέφτει ξύλο… Ε guys μου βάλτε το νου σας και think! Διότι μώλωπες δεν έχει πάρει το μάτι μας!

Με δικηγόρο!
Α ρε πρώην husband και έπρεπε να το φανταστούνε και οι πέτρες… Διότι ο άνθρωπος το είπε με τον τρόπο του εδώ και καιρό ξάστερα και καθαρά. Κάθε χρόνο έσκουζε θα φύγω από το πρωινό θα φύγω θα φύγω… και κάθε χρόνο εκεί τον έβρισκες. Ώσπου, διαζύγιο. Μόνο έτσι τελικά αυτός θα έφευγε από την πρωινή ζώνη! Με δικηγόρο!

Για σας δουλεύει 
Λέτε εσείς οι της αντιπολίτευσης, δεν γουστάρει τα μίντια η κυβέρνηση Τσίπρα θέλει να κλείσει κανάλια κτλ. Βρε. Ολόκληρο ανασχηματισμό έκανε ο άνθρωπος! Τι για να σωθεί κανα country; Σιγά! Τούτο δεν σώζεται με το nothing! Όμως τα σάιτ εφημερίδες channels κτλ πήραν γερή δόση ανανέωσης, αφού με τα νέα πρόσωπα θα έχουν να γράφουν βδομάδες! Η δε υπουργός Εργασίας Αχτσιόγλου; Ντάξει! Δεν υπάρχουν λόγια, does not exist! Γλύκισμα του πληκτρολογίου!

Οι κατσαρίδες της ΕΡΤ
Ασχετο εντελώς, αλλά θα σκάσουμε αν δεν αναφερθούμε. Στις… κατσαρίδες της ΕΡΤ. Αυτό μας βγήκε βλέποντας το δελτίο Τύπου για τη νέα εκπομπή πολιτισμού με τον Ροδίτη, προ ημερών της Βίκυς Φλέσσα κοκ. Ο κόσμος να έρθει τούμπα, τα πάνω κάτω, ανάποδα για τα καλά, τούτοι αποκλείεται να λείψουν από την κρατική. Δεν προβλέπεται! Επιβιώνουν και με πυρηνικό disaster!

Αμπάχα μπούχα είπαμε; Και άντε γεια και wind στα πανιά!
(και το volume!))

Opinions της Γιώτας  Δημητρακοπούλου

enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: