Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Οι κατάρες στον Πλεύρη και το μίσος του Θεοδωράκη για τον νεκρό γαλαξιάρχη

Πλεύρης - Θεοδωράκης
Τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα
Μπορεί οι κατάρες και οι ψόφοι που μοιράζουν διάφοροι στα σοσιαλ μιντια για τον διασωληνωμένο πρώην βουλευτή Θανάση Πλεύρη να μην έχουν ιδεολογικό πρόσημο… έχουν όμως υπογραφή και το άρωμα μιας αντιπαράθεσης με προσωπικά χαρακτηριστικά που καλλιέργησαν πολιτικοί της πλάκας και αργυρώνητοι δημοσιογράφοι την εποχή της οικονομικής κρίσης...


Ποιος δεν θυμάται τον Σταύρο Θεοδωράκη από το βήμα της Βουλής να επιτίθεται σε ένα νεκρό… τον λεγόμενο γαλαξιάρχη… Η αντιπαράθεση όμως του μίσους και της εκδίκησης ως ανώτατο στάδιο της πολιτικής αγυρτείας που υπηρετούν συγκεκριμένοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι, η αντιπαράθεση που δεν διακρίνει τους νεκρούς από τους ζωντανούς… τους υγιείς από τους ασθενείς… είναι η αντιπαράθεση των ζόμπι! Και τα ζόμπι, είτε στην πολιτική είτε στη δημοσιογραφία, δεν είναι χορτοφάγα!

Προφανώς δεν μπορείς να συμπαθείς κάποιον που ζητά νεκρούς μετανάστες στα σύνορα… Όπως επίσης δεν μπορείς να λυπάσαι για κάποιον που είναι άρρωστος και δεν γνωρίζεις… Το μίσος όμως είναι δηλητήριο και τίποτα άλλο!
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: