Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Όταν ο Τατσόπουλος αρνείται, σημαίνει ότι επιβεβαιώνει

 Δημήτρης Κανελλόπουλος
Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία χαρά άνθρωπος. Και όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί της έχουν να το λένε. Ο Πέτρος Τατσόπουλος πάλι, από την άλλη, μία χαρά συγγραφέας ήταν. Από τους πετυχημένους και ενδιαφέροντες. 

Τα... τελευταία χρόνια έχει χάσει λίγο τον ειρμό του. Αλλά εντάξει, συμβαίνει... Παίζει ρόλο και η ενασχόλησή του με την πολιτική. Γι' αυτό θα τον πετύχεις στον καναπέ της Μενεγάκη να χαριεντίζενται τηλεοπτικά. Και να κάνει ελαφριές κουβέντες. Και να «ξεπλένει» πρόσωπα και καταστάσεις.

«Ο άλλος ένα αυτοσχέδιο τσεκουράκι έφτιαξε πριν από 30 χρόνια και τον σέρνουν για το τσεκούρι» είπε για τον Μάκη Βορίδη. Τον ακούσαμε και μας ήρθε συνειρμικά μία συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγες μόλις εβδομάδες στο Πρώτο Θέμα.

Πριν από δύο-τρία χρόνια, θυμάμαι, κάποιος έγραψε στο facebook, λίγο καιρό αφότου ο Τατσόπουλος είχε αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ και με αφορμή κάποιες δηλώσεις του, πως«το Ποτάμι είναι κοντά». Σαν να έβλεπε πως μία νέα πολιτική συνεργασία διαφαινόταν.  Τότε λοιπόν ο Πέτρος Τατσόπουλος απάντησε με ένα μεγαλοπρεπές «άντε γαμήσου κρετίνε». Δημόσια φυσικά.

Αν ακούσουμε κανένα νέο «άντε γαμήσου» όλοι θα ξέρουμε: «η ΝΔ είναι κοντά».

efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια: