Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Όποιος αγαπάει παιδεύει

Παππάς - Τσίπρας
Δεν το λες και εύκολο να βρεθεί λύση για τις τηλεοπτικές άδειες 

Ακόμη και για αυτούς που αναζητούσαν ρωγμές μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά… Ο ανασχηματισμός τους βοήθησε να καταλάβουν ότι οι χειρισμοί για τις τηλεοπτικές άδειες δεν ήταν προσωπική γραμμή Παππά, αλλά της κυβέρνησης...


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μετακίνηση του Νίκου Παππά στο νέο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, διατηρώντας όλες τις αρμοδιότητες για τα ΜΜΕ, ενώ θα εξακολουθεί να συμμετέχει στον «πρωινό καφέ» του Μαξίμου, όπου παραμένει το ένα από τα δύο του γραφεία… δείχνει ότι ο πρωθυπουργός στηρίζει και περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη τον υπουργό του.

Ωστόσο η κατάσταση στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο μετά την απόφαση του ΣτΕ έχει βαλτώσει, ενώ ως αγορά με την έννοια της οικονομικής δραστηριότητας, βρίσκεται στο σημείο μηδέν, αφού κανείς δεν διαθέτει άδεια, μόνιμη ή προσωρινή… Και ένα πλήθος επαγγελματιών βαδίζει στο σκοτάδι… από τους απλούς εργαζόμενους των καναλιών και των εταιριών παραγωγής, έως τους διαφημιστές που δεν ξέρουν σε ποιον να δώσουν διαφήμιση!

Με άλλα λόγια, ο Νίκος Παππάς πρέπει να βάλει τάξη σε όλο αυτό το χάος το συντομότερο δυνατόν… Ανεξάρτητα από τη στάση της ΝΔ για τη σύσταση του ΕΣΡ ή των υπολοίπων κομμάτων.

Άλλωστε η κυβέρνηση έχει την ευθύνη της διοίκησης και αυτή οφείλει να κάνει το πράγμα να λειτουργεί, είτε με μόνιμες είτε με προσωρινές άδειες, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία της αγοράς.

Κατά συνέπεια δεν λες και εύκολο το έργο του Παππά… Δεν ζηλεύεις τη θέση του! Υπό αυτή την έννοια λοιπόν, περισσότερο με τιμωρία μοιάζει αυτό που του έχει αναθέσει ο Τσίπρας, παρά με περίπατο! Αλλά ως γνωστόν, όποιος αγαπάει παιδεύει!
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: