Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

To ηθικό δίδαγμα του διαζυγίου Ρούλας - Epsilon

Κορομηλά
Αγαπημένη μας Ρούλα διαβάσαμε την ανακοίνωση σου για το τι συνέβη και διακόπηκε απότομα η συνεργασία σου με το Epsilon και μας ήρθαν στο μυαλό αυτόματα διάφορα γνωμικά και παροιμίες όπως ας πούμε εκείνο που λέει «τι σε τρώει όταν μπλέκεις» αλλά νομίζουμε ότι η καλύτερη ατάκα για σένα είναι αυτή του φίλου σου του Μάρκου Σεφερλή… ε δεν...
ήξερες ε δεν ρώταγες;

Κατανοητό το άγχος ενός ανθρώπου που επί πολλά χρόνια ήταν στην κορυφή του τηλεοπτικού γίγνεσθαι και θεωρεί ότι έχει ακόμη να δώσει και να προσφέρει μπροστά από τις κάμερες να μη συμβιβάζεται με την ιδέα ότι θα πρέπει να βρει κάποιο πόστο πίσω από αυτές ή ακόμη χειρότερα να αποσυρθεί. Αλλά όπως συμβαίνει σχεδόν κατά κανόνα σε αυτές τις περιπτώσεις η επιθυμία και το άγχος κάποιου να βγει ξανά μπροστά τον οδηγεί στο να κάνει εκπτώσεις και τα στραβά μάτια σε καταστάσεις που δεν αρμόζουν στο παρελθόν και την ιστορία που έχει το άτομο αυτό καταγράψει στον επαγγελματικό του βίο.

Ετσι και στην περίπτωση μας η Ρούλα θέλησε να αναβιώσει τις δόξες του παρελθόντος της σε μια εποχή που έτσι και αλλιώς δεν ευνοούσε κάτι τέτοιο και επιχείρησε να το κάνει μάλιστα πρώτον στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και δεύτερον και κυριότερο σε ένα περιβάλλον εντελώς άγνωστο σε εκείνη, αλλά και χωρίς καμία προυπηρεσία ή know how στο εγχείρημα που η Ρούλα ήθελε να στήσει.

Επιπλέον από την πρώτη κιόλας στιγμή της ανακοίνωσης της συνεργασίας όλη η τηλεοπτική πιάτσα έβαζε στοιχήματα για το πώς θα καταφέρει η Ρούλα που είχε συνηθίσει να συνεργάζεται με τα μεγάλα κανάλια της χώρας και τα έμπειρα στελέχη τους στις χρυσές εποχές της ιδιωτικής τηλεόρασης να αναπαράξει τα λαμπερά πολυδάπανα σόου του παρελθόντος σε ένα μικρότερο κανάλι όπου η ιδιοκτησία αλλά και τα επιτελικά της στελέχη δεν θα έλεγε κανείς ότι αποτελούν υποδείγματα εμπειρίας και αξιοπιστίας για ένα τέτοιο εγχείρημα. Με απλά λόγια από εκεί που η Ρούλα συζητούσε με την οικογένεια Κυριακού, τους μετόχους του Mega ή την οικογένεια Βαρδινογιάννη όταν πήγε στο Star και συνεργαζόταν με τον Λάτσιο, τον Καλημέρη και τον Μπούτο έπρεπε τώρα να συζητά με τον Βρυώνη και να συνεργάζεται με τον Μένιο. Τα στοιχήματα προφανώς δεν ήταν με το μέρος της ομαλής συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο,τι έγινε έγινε, αλλά το συμπέρασμα είναι ότι θα πρέπει οι τηλεστάρ πρωην και νυν που επιθυμούν να στήσουν κάποιο νέο project να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί γιατί εκτός από τον εαυτό τους αναλαμβάνουν ευθύνες και για τον κόσμο που θα εργάζεται για αυτούς και καλό είναι να το σκέφτονται διπλά πριν αποφασίσουν μια συνεργασία. Οι καταγγελίες των εργαζομένων στο Bravo ότι είναι απλήρωτοι αλλά και οι καταγγελίες της Ρούλας ότι το κανάλι αναζητεί τρόπους να ψαλιδίσει τις αμοιβές τους είναι ενδεικτικές του τι συζητάμε.
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: