Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Ν. Παππάς: Πρώτη φορά αξιολόγηση στην ΕΡΤ

Νίκος ΠαππάςΑξιολόγηση του προσωπικού στην ΕΡΤ, αλλά και έλεγχο για πλαστά πτυχία, προανήγγειλε στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς επισημαίνοντας ότι είναι η πρώτη φορά που θα γίνει αξιολόγηση στην ΕΡΤ. Η απάντηση αφορούσε ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Στάθη Παναγούλη, ο οποίος εξαντλήθηκε σε προσωπική επίθεση εναντίον του υπουργού Επικρατείας. «Αν έχετε στοιχεία για μαϊμού πτυχία στην ΕΡΤ να τα καταγγείλετε», του επεσήμανε ο Ν. Παππάς και πρόσθεσε: «προσέξτε μην πάθετε το σύνδρομο που είχαν οι χήνες του Καπιτωλίου», που είχαν σώσει την Ρώμη από τους Γαλάτες, αλλά οι απόγονοί τους δεν έκαναν τίποτα παρά μόνο καυχιόντουσαν για το ένδοξο παρελθόν τους.

«Στην... ΕΡΤ κυκλοφορεί ένα ανέκδοτο, ότι απαγορεύονται μπανάνες γιατί θα σηκωθούν όλα τα μαϊμού πτυχία», ισχυρίσθηκε ο Στ. Παναγούλης που θεωρεί ότι ο Ν. Παππάς παραβιάζει το Σύνταγμα και είναι «καναλάρχης». Αλλά δεν έμεινε σ” αυτά λέγοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει «μια αριστοκρατία που εξασφαλίζει τζάμπα έδρα» και «μάλλον έχουν διαβάσει τον Μαρξ ανάποδα». «Κάπου εκεί και εσείς διαβάζοντας Μαρξ περάσατε και από ψηφοδέλτια Πολιτικής Άνοιξης», του απάντησε ο Ν. Παππάς επισημαίνοντας ότι «έχει υπηρετήσει τέσσερα κόμματα». «Εκτός από το ότι έχουν διαβάσει τον Μαρξ ανάποδα, έχουν διαβάσει ολόκληρο Μακιαβέλι», είπε ο Στ. Παναγούλης σημειώνοντας ότι «είχα πάει ως συνεργαζόμενος στην Πολιτική Άνοιξη». «Ρίχνετε λάσπη και λέτε μεγάλα ψέματα» υποστήριξε ο βουλευτής και ισχυρίσθηκε ότι την περασμένη Παρασκευή που είχε δηλώσει κώλυμα για να απαντήσει στην ερώτηση «ξέρω που ήσασταν. Εποπτεύατε ελαιοχρωματιστή στα γραφεία σας στη Συγγρού που έχετε με τον κ. Σπίρτζη».

«Την περασμένη εβδομάδα με είπε Γκαουλάιτερ, να συνεχίσει προσπάθεια να μην γίνει φαιδρός», σχολίασε ο Ν. Παππάς επισημαίνοντας στον Στ. Παναγούλη ότι έχει ψηφίσει τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης για την ΕΡΤ. «Απολαμβάνετε τον βουλευτικό μισθό και κάνετε κριτική στο πρόγραμμα που εσείς ψηφίσατε», του είπε και πρόσθεσε ότι «λόγω των εκλογών του Σεπτεμβρίου κάθεστε σε αυτό το έδρανο. Αφήστε λοιπόν, τις μεγαλοστομίες. Κάποιος βλέπει στη σκιά το μπόι του ή έχει σύνδρομο που είχαν χήνες στο Καπιτώλιο», τόνισε.
Πηγή avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: