Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Οι αγκαλιές και τα φιλιά Τσίπρα-Γιούνκερ-Παυλόπουλου

Οι αγκαλιές και τα φιλιά Τσίπρα-Γιούνκερ-Παυλόπουλου (Photos + Video) - Media
Οι θερμές αγκαλιές και τα φιλιά που αντάλλαξαν στα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με τον Αλέξη Τσίπρα μονοπώλησαν τα φωτογραφικά φλας.
Μόλις ...
φθάνει στο Μέγαρο Μαξίμου ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο Έλληνας πρωθυπουργός κατεβαίνει τα σκαλιά και τον υποδέχεται ακριβώς στην αρχή του κόκκινου χαλιού που προβλέπει η εθιμοτυπική υποδοχή επισήμων. Όμως η υποδοχή που επεφύλαξε ο Αλέξης Τσίπρας "στον φίλο της Ελλάδας" κάθε άλλο παρά εθιμοτυπική ήταν.
Μάλιστα, το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της Κομισιόν ήταν: "Μου αρέσουν τα πράγματα να πηγαίνουν μαζί. Ελλάδα και Ευρώπη!"
Λίγη ώρα νωρίτερα ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αντάλλαξε θερμές αγκαλιές με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στη διάρκεια της συνάντησης τους στο προεδρικό Μέγαρο.
Μάλιστα όπως είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν: Μπορώ να πω οτι είμαι ο πολιτικός που γνωρίζει την Ελλάδα καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: Αγαπώ την Ελλάδα και τους Έλληνες. Η Ελλάδα κάνει επένδυση για το μέλλον των νέων και την κοινωνία του αύριο.
Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αγκάλιασε ζεστά τον Προκόπη Παυλόπουλο και αν και οι κάμερες πήραν φωτιά κανείς δεν άκουσε τι του ψιθύρισε χαμογελώντας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: