Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Στο παραβάν ο Πρόεδρος και οι πολιτικοί αρχηγοί


Σε εκλογικά τμήματα στα οποία είναι εγγεγραμμένοι ή σε τμήματα των περιφερειών, όπου θέτουν υποψηφιότητα, ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στις 12.30, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 308ο εκλογικό τμήμα του Δήμου Ιωαννινών, στο Νηπιαγωγείο Νήσου Ιωαννίνων...


Στην Πύλο την ιδιαίτερη πατρίδα του ψήφισε λίγο μετά τις 8 το πρωί ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.30 το πρωί, στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα του 6ου Διαμερίσματος του δήμου Αθηναίων, στο 661o εκλογικό τμήμα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος θα ψηφίσει στις 10.00 π.μ., στο 8ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αμπελόκηπων Θεσσαλονίκης.

Στη Νίσυρο και συγκεκριμένα στο 138ο εκλογικό τμήμα (Παλαιά Κοινότητα Νικιών Νισύρου) θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 9:30 ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στα Δωδεκάνησα και τη Β' Αθηνών.

Οι επικεφαλής του συνδυασμού «Πράσινοι- Δημοκρατική Αριστερά» Φώτης Κουβέλης και Νίκος Χρυσόγελος θα ψηφίσουν στις 9:45, το πρωί της Κυριακής, στο 5ο Λύκειο Περιστερίου, Αγ. Αναστασίας και Τηλεμάχου.

Στην Καλλιθέα και το 4o Λύκειο «Νίκος Μπελογιάννης», στο 2096ο εκλογικό τμήμα θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11 το πρωί ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Στα Χανιά και το 1ο Γυμνάσιο της πόλης, λίγο μετά τις 9 το πρωί, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 11 το πρωί στο 320ο Εκλογικό Τμήμα στο Γυμνάσιο Ν. Ερυθραίας.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ψήφισε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, στις 7:50 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: