Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Τα ζόμπι την κάνουν ανήμερα της Κυριακής



Τέσσερις και σήμερα… Μετράνε οι μέρες έως και τις εκλογές και οι καταστροφείς εγγράφων στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και στα υπουργεία έχουν πάρει φωτιά!!!

Ο λόγος προφανής …  όλο και ανοίγει η ψαλίδα υπέρ του  το ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις φανερές δημοσκοπήσεις. Στις πιο πολλές μάλιστα βρίσκεται πλέον στα όρια της αυτοδυναμίας με περίπου 149 έδρες, ενώ δεν λείπουν και οι «κρυφές»...  που του την δίνουν!!!

Παρά ταύτα, η τρομολαγνεία, η άσκηση ασφυκτικών πιέσεων από τους πάσης φύσεως δανειστές και κερδοσκόπους, τα παραμύθια,  τα διλήμματα, η πλύση εγκεφάλου συνεχίζονται κανονικά….

Οι κινδυνολόγοι δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι δεν έχει μείνει τίποτα στους ψηφοφόρους για να δειλιάσουν… Άλλωστε ουδείς  λόγος δεν υπάρχει για να φοβηθεί ο άνεργος, την ανεργία, ο ανασφάλιστος μήπως μείνει ανασφάλιστος, ο πεινασμένος την πείνα και ο φτωχός την φτώχεια!!!

Είναι γεγονός ότι έξι εκατομμύρια Έλληνες  ζουν σαν από θαύμα .

Σε λίγες μέρες οι μόνοι που πρέπει να φοβούνται  είναι όσοι που έβγαλαν λεφτά πάνω στην πλάτη των Ελλήνων…  και αυτοί είναι λίγοι και γνωστοί !!!
Επιτέλους ήρθε η ώρα να  αναζητηθούν οι πραγματικές ποινικές  ευθύνες!

Οι φωνές που το ζητούν αυτό μέσα από το ΣΥΡΙΖΑ όλο και πληθαίνουν…Ας ελπίσουμε όταν έρθουν στην εξουσία να μην τις «πνίξουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: