Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Συντριβή αεροσκάφος και στην Ελλάδα


Ιδιωτικό αεροσκάφος κατά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Σπάρτης έχασε ύψος και έπεσε 15 μέτρα έξω από την περίφραξη του διαδρόμου, στο Πυρί, Λακωνίας.
Στο αεροσκάφος επέβαιναν δύο άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο όπου διακομίστηκαν, οι δύο χειριστές του αεροσκάφους έχουν ...
καταλήξει.
Προανάκριση διενεργεί η πυροσβεστική υπηρεσία.
Διοικητής πυροσβεστικής υπηρεσίας Σπάρτης: Όταν τους απεγκλωβίσαμε είχαν σφυγμό
Ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Σπάρτης Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος δηλώνει στο enikos.gr ότι οι χειριστές του αεροσκάφους ήταν ζωντανοί, την ώρα που τους απεγκλώβισαν.
Ακούστε το ηχητικό:

ΦΩΤΟ από τη μοιραία πτώση αεροσκάφους στη Σπάρτη
Δείτε τη φωτογραφία από το Πυρί Λακωνίας, όπου το πρωί έπεσε ιδιωτικό αμφίβιο αεροπλάνο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.
Άγνωστο το δρομολόγιο του μοιραίου αεροσκάφους που κατέπεσε στη Σπάρτη
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι δύο επιβαίνοντες του αεροσκάφους που κατέπεσε έξω από το αεροδρόμιο της Σπαρτής -άγνωστο από που ξεκίνησαν το ταξίδι τους- το προσγείωσαν στην πίστα του εκτός λειτουργίας αεροδρομίου.
Στη συνέχεια, κατά τη διαδικασία απογείωσης και, πιθανότατα, από λάθος χειρισμό, δεδομένου ότι έχει ανοίξει το αλεξίπτωτο του αεροσκάφους, κατέπεσαν 15 μέτρα έξω από την περίφραξη του διαδρόμου. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το αεροσκάφος είναι ιδιωτικό ιταλικό υπερελαφρό αμφίβιο τύπου Ι-Α651.
Οι σοροί αμφοτέρων έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο Σπάρτης.
Το αεροσκάφος ήταν σταθμευμένο στο αεροδρόμιο αρκετές ημέρες
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη μοιραία πτώση αεροσκάφους στη Σπάρτη που στοίχισε τη ζωή σε δύο άνδρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr από ανώτατο αξιωματικό της ΕΛΑΣ στη Λακωνία, νωρίς το πρωί, τρεις άνδρες ξεκίνησαν από το Πεταλίδι Μεσσηνίας με προορισμό το κλειστό αεροδρόμιο της Σπάρτης, ώστε να επιβιβαστούν στο αεροσκάφος, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο συγκεκριμένο χώρο εδώ και αρκετές ημέρες.
ΦΩΤΟ-Τα συντρίμμια του αεροσκάφους που έπεσε στη Σπάρτη
Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν τα συντρίμμια του ιδιωτικού ιταλικού αεροσκάφους Ι-Α651, που έπεσε έξω από το κλειστό αεροδρόμιο Σπάρτης στο Πυρί Λακωνίας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι δύο επιβαίνοντες.
Δείτε τις φωτογραφίες:
Πηγή φωτογραφιών: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΒΙΝΤΕΟ-Το μοιραίο αεροσκάφος που συνετρίβη στη Σπάρτη
Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για τις αιτίες που οδήγησαν στη συντριβή του αεροσκάφους, λίγα μέτρα μακριά από το κλειστό αεροδρόμιο της Σπάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: