Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Εταιρεία νοικιάζει άνδρες σκλάβους

Εταιρεία νοικιάζει άνδρες υπηρέτες: «Κάνε κράτηση για έναν, θα σε αντιμετωπίζει
Πρόκειται για μια καινούργια επιχείρηση που υπόσχεται να νοικιάζει άνδρες έναντι του ποσού των 80 ευρώ την ώρα ή έναντι του ποσού των 300 ευρώ για όλη την ημέρα. Οι άνδρες υπηρέτες πρέπει να...
κάνουν κάμψεις γυμνοί, να καθαρίζουν την πισίνα, να παίζουν μουσικά όργανα, να ανεβάζουν φωτογραφίες στο Ιnstagram και γενικά να υπακούν στα θέλω και τις ανάγκες των γυναικών που τους νοικιάζουν.Την ιδέα συνέλαβαν δύο γυναίκες, η Josephine Wai Lin και η Dala Khajah και έτσι ίδρυσαν την εταιρία ManServants.


Σύμφωνα με τις δύο ιδρύτριες κάθε γυναίκα αξίζει να έχει ένα άνδρα υπηρέτη. Στην αρχική σελίδα του ιστότοπου της εταιρίας υπάρχει η παρακάτω παράγραφος :
«Δεν είναι ένας στρίπερ που τρίβει το γυμνό του σώμα πάνω σου. Είναι ένας υπηρέτης, ένας κύριος που θα σε αντιμετωπίζει σαν μια βασίλισσα. Κάντε κράτηση για έναν,  για μπάτσελορ πάρτι, για οποιαδήποτε συγκέντρωση, ή για προσωπικό σας φωτογράφο, μπάρμαν, σωματοφύλακα , μπάτλερ, όλα σε ένα».



Οι δύο ιδρύτριες της εν λόγω εταιρίας εξήγησαν στο Bussiness Insider ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για φάρσα αλλά για μια αληθινή επιχείρηση.
Αυτές είναι οι δυο ιδρύτριες:



Πηγή: Εταιρεία νοικιάζει άνδρες σκλάβους: Κάνουν κάμψεις γυμνοί, καθαρίζουν την πισίνα και άλλα kinky «προσόντα» [εικόνες&βίντεο] | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/165219#ixzz391up6BQ2

Δεν υπάρχουν σχόλια: