Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Η Σοφία φρόντισε για όλα της τα «παιδιά»

Τα ονόματα των δημοσιογράφων που τακτοποιήθηκαν στο υπουργείο

Ολοι οι νέοι υπουργοί προσέλαβαν δεκάδες δικά τους παιδιά στα γραφεία τους σε θέσεις ειδκών συμβούλων. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη που μαζί με τον Αργύρη Ντινόπουλο -όπως γράφουν ...τα Παραπολιτικά- αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο διορισμό στενών συνεργατών τους. Η υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ φρόντισε να πάρει μαζί της σχεδόν όλα τα δικά της παιδιά - ανάμεσά τους οι δημοσιογράφοι..  Λευτέρης Μουσογιάννης και Ειρήνη Οψιμούλη οι οποίοι εργάζονταν στην ηλεκτρονική της εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη».
Εκτός από τους προαναφερθέντες στο γραφείο της Βούλτεψη προσελήφθη ως ειδική σύμβουλος και η Νατάσα Μποϊλέ (με μικρή θητεία στη ΝΕΡΙΤ) καθώς και η Ελπίδα Σκινδήλια (με θητεία στο τμήμα μάρκετινγκ του Mega και στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου).
Θέση ειδικού συμβούλου δίπλα στη Βούλτεψη ανέλαβε και η δημοσιογράφος Αγγελική Καραγεώργου. Στην ίδια κατηγορία και η Λαμπρινή Δάλλα, ο Ζαφείρης Βαλάκας και ο Δημήτρης Παλαιολόγος, ενώ στους μετακλητους - σύμφωνα με τα Παραπολιτικά- συμπεριλαμβάνονται η Χρυσούλα Σαραντοπούλου, η Μαρία Παλιογιάννη και η Ουρανία Οικονομίδου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: