Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Όλα ανοιχτά για πρόκριση!


Απόλυτα ισορροπημένος ο όμιλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, με την ομάδα του Πειραιά να είναι στο έκτο γκρουπ και να πέφτει με την αγγλική Άρσεναλ, την Μαρσέιγ από την Γαλλία και την... πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπορούσια Ντόρτμουντ...

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν χαμόγελα από την παρουσία των ερυθρολεύκων στον όμιλο με αντιπάλους αρχικά την Άρσεναλ και τη Μαρσέιγ και ο λόγος ήταν ότι υπήρχε η περίπτωση να πέσουν με τις Μπαρτσελόνα και Μίλαν στο όγδοο γκρουπ. Από την στιγμή που αποφεύχθηκε αυτό, όποιος άλλος όμιλος απ' αυτούς που είχαν μείνει, θα ήταν καλοδεχούμενος.

Από εκεί και πέρα, η Ντόρτμουντ ήταν η χειρότερη δυνατή αντίπαλος από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με τη Νάπολι. Όσο κυλούσε η διαδικασία, δεν έβγαιναν οι Γερμανοί και έμεινε στο τέλος με την Τράμπζονσπορ. Όμως, δεν μπορούσε να πέσει στον όμιλο της Μπάγερν, εκεί πήγαν οι Τούρκοι και η πρωταθλήτρια Γερμανίας θα είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού.

Δεν είναι εύκολη η κλήρωση σε καμία των περιπτώσεων, αλλά δεν υπάρχει και η άπαιχτη ομάδα, ώστε να θεωρείται καπαρωμένη κάποια θέση. Όλα είναι ανοιχτά και ο Ολυμπιακός έχει τις δικές του ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ή στο Europa League μέσω της τρίτης θέσης.
όμιλοι του φετινού Champions League:
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: