Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Γερμανίδα ιδιοκτήτρια εστιατορίου έδιωξε το σουηδικό βασιλικό ζεύγος


Αρνήθηκε, εν αγνοία της, να δώσει τραπέζι στο βασιλικό ζεύγος της Σουηδίας ιδιοκτήτρια εστιατορίου στο Λάντενμπουργκ της Γερμανίας, λέγοντας στη βασίλισσα Σίλβια πως το εστιατόριο ήταν γεμάτο και προτείνοντάς της, ευγενέστατα, άλλες εναλλακτικές.

Όπως αναφέρει το... γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης. Το βασιλικό ζεύγος της Σουηδίας επισκέπεται την περιοχή της Χαϊδελβέργης, όπου έχει γεννηθεί και μεγαλώσει η βασίλισσα Σίλβια.

«Δεν έχω χρόνο να διαβάζω κουτσομπολίστικα περιοδικά όλη την ημέρα και γι΄αυτό δεν τους αναγνώρισα όταν μού ζήτησαν τραπέζι", δήλωσε η Ναντίνε Σελενμπέργκερ, ιδιοκτήτρια του εστιατορίου «Gueldenen Stern».

«Το εστιατόριο ήταν γεμάτο λόγω γαμήλιας δεξίωσης όταν εμφανίστηκε το βασιλικό ζεύγος» δήλωσε η Σελενμπέργκερ στο πρακτορείο. Ο σύζυγός της, Μίκαελ Σέλενμπέργκερ, από την πλευρά του, φοβάται για τη φήμη του εστιατορίου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «τώρα γίναμε οι ηλίθιοι του Λάντενμπουργκ».

«Θα ζητήσουμε επισήμως συγγνώμη από το βασιλικό ζεύγος της Σουηδίας», είπε ο Μίκαελ Σελενμπέργκερ. Η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας δεν σχολίασε το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: