Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Γιατί η Νάντια Σερλίδου αξίζει να είναι η νέα μας εθνική σταρ


H 21 ετών Νάντια Σερλίδου ξεκίνησε στα 16 της από ένα μπαρ στην Ασπροβάλτα, χωρίς να έχει ιδέα από αγγλικά, και κατέληξε να φιγουράρει στην Ιταλική Vogue και να ζει ως... supermodel μεταξύ Αθήνας, Παρισιού και Νέας Υόρκης.Το πιο σημαντικό; Παραμένει κατά βάθος το ίδιο νυκτόβιο αλάνι που δήλωνε "Μου αρέσει το άγριο σεξ και η τεκίλα".


"Τι μου αρέσει να μου κάνουν στο κρεβάτι, αυτό δεν είναι που θέλεις να μάθεις; Θα σ' το πω εγώ και πασάλειψέ το ωραία εσύ. Μου αρέσει το θέμα το πολύ άγριο, το βρισίδι, το λίγο ξύλο. Να έχει την εξουσία ο άλλος. Βαριέμαι το σεξ όταν είναι ξενέρωτο και γλυκερό". Ενδεικτική ατάκα από την πρώτη, εντελώς ακατέργαστη εκδοχή της Νάντιας, αυτή που έσκασε σαν σουπερνόβα στην δημοσιότητα το 2007 όταν ο "Θεός να τον έχει καλά" σκηνοθέτης του Eurobasket της Ισπανίας ζούμαρε στο –ντυμένο στα χρώματα της γαλανόλευκης- πρόσωπο της, όντας η πιο σέξι φίλαθλος στις κερκίδες. Το γεγονός ότι το ίδιο ακριβώς πράγμα (ένας σκηνοθέτης ζούμαρε πάνω της καθώς βρισκόταν σε ένα γήπεδο του baseball) ήταν η αφορμή να ξεκινήσει την καριέρα της και η Pamela Anderson, μόνο ως καρμική σύμπτωση μπορώ να το εκλάβω.
Ο "εθισμός" στην νυχτερινή ζωή

Τα πράγματα στην περίπτωση της Νάντιας εξελίχθηκαν ακόμη πιο γρήγορα, με τα αντρικά περιοδικά να πλειοδοτούν ποιό θα την φωτογραφίσει σέξι πρώτο και στην συνέχεια να παίρνουν σειρά τα πρακτορεία μοντέλων. Πρώτα τα εγχώρια και μετά τα διεθνή, με την Νάντια να καταλήγει ύστερα από λιγότερο από ένα χρόνο στο Παρίσι, στο ίδιο πρακτορείο με την Natalia Vodianova. Έτη φωτός μακριά δηλαδή από το φυσικό της περιβάλλον, το bar Roxy στην Ασπροβάλτα της Χαλκιδικής, εκεί που ξεκίνησε να δουλεύει ως barwoman όταν ήταν μόλις 16 ετών (παρατώντας το σχολείο στην Α Λυκείου για να βοηθήσει την εργαζόμενη ως σερβιτόρα μητέρα της), εκεί που διαπίστωσε την φυσική της έξη στην νύχτα ("Ξέρεις πόσοι μου είχαν πει "Κάνε ένα μπούκι" (σ.σ. βλέπε book), "Πήγαινε σε ένα γραφείο", "Τη βρίσκεις πια τόσο πολύ να δουλεύεις σε μπαρ;", "Χαραμίζεσαι"; Αλλά εγώ εκεί, σαν το βόδι. Δεν ξέρω. Με τραβάει η νύχτα. Ακόμη και τις μέρες που έχω ρεπό θα βγω έξω και μπορεί να μπω και να κάνω και την μπαργούμαν "). Κάτι που έκανε –την μπαργούμαν δηλαδή- και στα διαλλείματα από την θητεία της στο Παρίσι, έτσι για την πλάκα της.

Από καγκουράκι, supermodel

Θα μου πεις, τι σχέση έχουν αυτά με τον τίτλο της εθνικής σταρ; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η Νάντια διαθέτει τα προσόντα; Καταρχήν το γεγονός ότι είναι η μόνη που η ζωή της κάλλιστα θα μπορούσε να είναι Χολιγουντιανή ταινία τύπου Gia, με εκείνη, δηλωμένο καγκουράκι ("Γύριζα από μικρή. Ήμουν λίγο αλητάκι, λίγο κοπανατζού, λίγο τσογλανάκι και λίγο καγκουράκι. Με το ροζ βαμμένο μαλλί και το κόλλημα με τα μηχανάκια") να έχει τα κότσια να σηκωθεί και να φύγει έξω (Παρίσι, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Τόκυο) στα 18 της. Κυνηγώντας ένα όνειρο που δεν ήξερε ότι είχε. Ένα όνειρο που δεν είχε καν δικαίωμα να το έχει. Χωρίς να ξέρει καν αγγλικά και με δηλωμένη απέχθεια στον γραπτό λόγο ("Δεν έχω διαβάσει βιβλίο ποτέ στη ζωή μου. Το θεωρώ πολύ βαρετό, στην πρώτη σελίδα κοιμάμαι"). To γεγονός ότι η μοναδική μεγάλη σχέση της ήταν με τον Γιώργο, τον βαμμένο τσολιά από τους Πελαργούς, κάνει τα πράγματα ακόμη πιο ενδιαφέροντα (σ.σ. φαντάσου π.χ. τον Αλέξη Γεωργούλη στον συγκεκριμένο ρόλο).
Επόμενη στάση, Χόλιγουντ

Το βασικότερο όμως που με κάνει να πιστεύω τόσο σε εκείνη, είναι η φαντασμαγορική της εξέλιξη. Μόλις σε 3 χρόνια πέρασε από το στάδιο όπου χρησιμοποιούσε την ωμή σεξουαλικότητά της ως άμυνα (βλέπε να χαϊδεύει με ηδυπάθεια την κοιλιά της όταν βρίσκει μια ερώτηση δύσκολη), στο να μετατραπεί σε μια αυθεντική κοσμοπολίτισσα, με το laptop ανά χείρας, το book της να φουσκώνει από περηφάνια (αφού περιλαμβάνει φωτογραφήσεις στην ιταλική Vogue, στο ολλανδικό Elle, στο ισπανικό Marie Claire, διαφημιστικές καμπάνιες της Paul and Joe και του Hermès), ένα cameo στην ταινία για τη ζωή της Coco Chanel στο τσεπάκι, επιτυχημένη παρουσία σε όλα τα fashion week του πλανήτη και νέα συναρπαστικά ενδιαφέροντα (στο ελεύθερο της χρόνο παίζει ηλεκτρική κιθάρα, βλέπει στο dvd παλιές αμερικάνικες ταινίες και φωτογραφίζει-το προτιμά από το να ποζάρει η ίδια). Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει τύχει π.χ. να πάει σε σημαντικό casting κατευθείαν από το club.

Γιατί η Νάντια, στην ουσία της, παραμένει αλάνι. Και λαίμαργη για να ζήσει. Κάτι που την καθιστά την μόνη Ελληνίδα μοντέλο που θα ήθελες να ακούσεις τι έχει να σου πει και που περιμένεις να σου κάνει την έκπληξη. Όποια και αν είναι αυτή. Από το να βρεθεί εξώφυλλο στο Sports Illustrated, μέχρι να καταλήξει διάσημη φωτογράφος μόδας στην Νέα Υόρκη ή να παίζει την σέξι ξανθιά στο πλευρό του Jason Statham. Έτσι και αλλιώς, κανείς ποτέ δεν περίμενε τίποτα. από αυτή Για αυτό και είναι ικανή να καταφέρει τα πάντα.
men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: