Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Αυτόπτης μάρτυρας σε ένοπλη ληστεία ο Γ. Καρατζαφέρης


Βροχή από σφαίρες στη Τραγάνα Φθιώτιδας
Κινηματογραφική καταδίωξη με πυροβολισμούς, στην οποία αρχικά αναφέρθηκε πως ενεπλάκη και η αστυνομική συνοδεία του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρη, σημειώθηκε το... μεσημέρι στη Φθιώτιδα.

Όλα ξεκίνησαν στις 1.40 το μεσημέρι, όταν τρεις ένοπλοι δράστες, οι δύο με καλάσνικοφ και ο τρίτος με πιστόλι, λήστεψαν υποκατάστημα της Eurobank στην Αταλάντη και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, μάρκας BMW.

Ακολούθησε καταδίωξη από την αστυνομία. Στο ύψος της Τραγάνας, οι ληστές διασταυρώθηκαν με ένα αυτοκίνητο που τους εμπόδιζε τη διαφυγή, με αποτέλεσμα οι ένοπλοι να πυροβολήσουν στον αέρα για εκφοβισμό, προκειμένου να αναγκάσουν τον οδηγό να απομακρυνθεί.

Στο σημείο, την ώρα της καταδίωξης, βρισκόταν και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ο οποίος μιλούσε σε καφενείο της περιοχής και έγινε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Οι αστυνομικοί συνοδοί του κ. Καρατζαφέρη δεν συμμετείχαν στην καταδίωξη και δεν αντάλλαξαν πυρά με τους δράστες, οι οποίοι κατάφεραν τελικά να διαφύγουν. Από τους πυροβολισμούς, ευτυχώς, δεν υπήρξε τραυματισμός.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ληστών ενώ στην περιοχή βρέθηκαν ένα από τα δυο καλάσνικοφ που είχαν μαζί τους.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: