Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ελένη Μενεγάκη: Πρωτοφανές επεισόδιο με τη μητέρα της και τον Ματέο


Ένας έντονος καυγάς ανάμεσα στη μητέρα της Ελένης, κυρία Ζέτα, και τον Ματέο έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την παρουσιάστρια.

Όσοι βρέθηκαν εκείνη τη βραδιά στο εστιατόριο "Ιθάκη" στην Βουλιαγμένη, έγιναν μάρτυρες μιας ... απίστευτης σκηνής, με την κυρία Ζέτα να λογομαχεί με τον Ματέο και την ξανθιά παρουσιάστρια να εκτελεί χρέη διαιτητή.

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι μαζί με την πεθερά δειπνούσε ήρεμα, συζητώντας για τις εργασίες επέκτασης που σχεδιάζουν στην Άχλα της Άνδρου, εκεί που η Ελένη συμμετέχει οικονομικά μαζί με τον Ματέο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao η κυρία Ζέτα πρότεινε στον Ματέο να αναλάβει την οικονομική διαχείριση ο γιος της, Θοδωρής, ο οποίος σπουδάζει και διοίκηση επιχειρήσεων στο Λονδίνο. Ο Ματέο εξέφρασε κάποιες ενστάσεις και τότε η κυρία Ζέτα έγινε έξαλλη, κάτι που το κατάλαβε από τις φωνές της όλο το εστιατόριο.

Η Ελένη Μενεγάκη προσπάθησε να ηρεμήσει την ατμόσφαιρα, φανερά ενοχλημένη με την εξέλιξη που είχε ένα κατά τα άλλα ευχάριστο βράδυ. Να σημειώσουμε ότι η κυρία Ζέτα έχει μεγαλώσει τα παιδιά της με κόπο και πολλές προσπάθειες και στέκεται «κέρβερος» δίπλα τους προασπίζοντας τα συμφέροντα της οικογενείας. Όπως έχει συμβουλεύσει τόσα χρόνια την Ελένη, συμβουλεύει και τον Θοδωρή, που θέλει να τον δει επιτυχημένο και ευτυχισμένο.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: