Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Μπακογιάννη: Θα αποχωρήσω από την πολιτική εάν δεν εκλεγώ


Ότι σκοπεύει να αποχωρήσει από την πολιτική εάν δεν εκλεγεί στη Βουλή στις επόμενες εκλογές, τόνισε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη σημειώνοντας ότι αυτό είναι αρχή της Δημοκρατίας.


Θετική και επιβεβλημένη αν και... καθυστερημένη χαρακτήρισε την απόφαση της Συνόδου Κορυφής, η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στην στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή Πρώτη Γραμμή.


«Η απόφαση δίνει ένα πλαίσιο σταθερότητας. Η κυβέρνηση όμως πρέπει να σοβαρευτεί γιατί ένα χρόνο δεν έκανε τίποτα».

Η κα. Μπακογιάννη ζήτησε επίσης από την κυβέρνηση να εφαρμόζει την πολιτική της, να δημιουργήσει θέσεις εργασίας και να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον που να επιτρέπει επενδύσεις.

Παράλληλα, σημείωσε ότι για να έρθουν οι επενδύσεις χρειάζεται ένα σταθερό φορολογικό σύστημα εγγυημένο από την τρόικα.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας σημείωσε ότι η λογική του κράτους μπαταχτσή, που δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του, οδηγεί υγιείς επιχειρήσεις να σηκώσουν τα χέρια ψηλά.

Δήλωσε υπέρ του ανοίγματος των κλειστών επαγγελμάτων και μάλιστα σημείωσε ότι η κυβέρνηση άφησε τα επαγγέλματα «μισόκλειστα» και κοροϊδεύει τον κόσμο, γιατί δημιουργεί μία κατάσταση ασάφειας.

Αναφερόμενη στα ταξί, είπε ότι η κυβέρνηση πρέπει να φωνάξει σε καθαρό διάλογο τους ιδιοκτήτες. Παράλληλα είπε ότι ο τρόπος που συμπεριφέρονται οι ιδιοκτήτες ταξί, έχει ξεπεράσει το καθεστώς ανοχής και ζήτησε να βρεθεί λύση σήμερα.

Η κα. Μπακογιάννη υπογράμμισε την ανάγκη εθνικής συνεννόησης, λέγοντας ότι ένα κόμμα δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: