Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Ο επικίνδυνος Θεομπαίχτης Οζονοθεραπευτής μας δουλεύει όλους!

adena-gr.blogspot
Συμβουλεύει το κόσμο αντί να παίρνει τα συνταγογραφούμενα από το γιατρό φάρμακά του , να πίνει νερό με Όζον, ενώ ο ίδιος (κατ ομολογίαν του) παίρνει τα... του νέου Καματερού.
Φυσικά μιλάμε για τον γνωστό τηλε-Τσαρλατάνο Φικιώρη, που παροτρύνει ( εκφοβίζοντας) τους απροστάτευτους από το Κράτος και τον Ιατρικό κόσμο τηλεθεατές- ασθενείς , να μην παίρνουν τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, και να προτιμούν...
νερό με όζον που παράγουν οι μαγικές συσκευές της εταιρίας του (που διαφημίζονται στα διαλείμματα της Ιατρικής τάχα μου εκπομπής του).Τελικά φαίνεται πως οι αναθυμιάσεις του επικίνδυνου Όζοντος του έχουν πειράξει την μνήμη.
Στο ένα κανάλι (extra3) "δίνει παράσταση" δείχνοντας ον κάμερα την (χαμηλή!) μέτρηση του ζαχάρου στο αίμα του , παρ ότι ( όπως δηλώνει) πρίν λίγο είχε καταναλώσει τεράστιες ποσότητες φρούτων και τυριών.
Σε διαφορετικό όμως κανάλι (Τηλεάστυ) έχοντας ξεχάσει τι παραμύθια αράδιαζε στα δύστυχα "θυματά" του, δηλώνει ότι παίρνει Glucophage. το γνωσόο σε όλους τους διαβητικούς φάρμακο μείωσης του ζαχάρου στο αίμα.
Ο (δικηγόρος) Καματερός κατόρθωσε να εξαπατήσει (με το θαυματουργό νερό του)μόνο για λίγο καιρό πολλούς Έλληνες, παρότι "μεγαλούργησε" σε εποχή που δεν υπήρχε διαδίκτυο.
Σήμερα όμως στο αιώνα της ηλεκτρονικής ενημέρωσης, οι Φικιώρηδες καταφέρνουν με την "κάλυψη" της Τηλεόρασης και των Αρμοδίων προστατών μας, επί χρόνια να παραπλανούν τους καταναλωτές πουλώντας πανάκριβα φύκια (συσκευές Οζονοθεραπεείας ) για μεταξωτές κορδέλες που θεραπεύουν πάσαν νόσον και μαλακίαν...

Μπράβο μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: