Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Αποδοκίμασαν τον Σπηλιόπουλο στην Καλαμπάκα


Άλλος ένας βουλευτής προστίθεται στη λίστα εκείνων που έχουν γίνει στόχοι αποδοκιμασιών από Αγανακτισμένους πολίτες. Αυτή τη φορά, ο υφυπουργός Άμυνας Κώστας Σπηλιόπουλος αποδοκιμάστηκε έντονα κατά τη ... διάρκεια της επίσκεψης του στην Καλαμπάκα.


Ο κ. Σπηλιόπουλος επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Καλαμπάκας Δημήτρη Σακελλαρίου όπου του ανακοίνωσε την παραχώρηση χώρου του Στρατοπέδου Ζιώγα για την εγκατάσταση του Υγειονομικού Σταθμού στον Δήμο Καλαμπάκας.

Κατά την έξοδο από το Δημαρχείο Καλαμπάκας και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο Υφυπουργός Άμυνας και οι Τρικαλινοί βουλευτές άκουσαν τις αποδοκιμασίες από τους «Αγανακτισμένους» Καλαμπακιώτες.

Με τις ιαχές «Λαμόγια Βουλευτές, φάγατε τα λεφτά του λαού», οι συγκεντρωμένοι έδωσαν τον δικό τους μήνυμα προς τους βουλευτές.

Ο Υφυπουργός ερωτηθείς για το επεισόδιο από τους δημοσιογράφους δικαιολόγησε την αγανάκτηση του κόσμου και χαρακτήρισε ως «Φωνές διαμαρτυρίας» τις αποδοκιμασίες και τα γιουχαρίσματα που άκουσε στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμπάκας.
trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: